AD: ‘Lukoki overleden na amputatie been’

Foto: AD: ‘Lukoki overleden na amputatie been’

Jody Lukoki is maandagochtend omstreeks zes uur overleden. Volgens het Algemeen Dagblad is de 29-jarige voetballer bezweken aan een hartstilstand, een gevolg van zware verwondingen.

Volgens het AD had Lukoki onlangs ruzie met familieleden. Op een feest kreeg hij rake klappen. Als gevolg van extreme hoofd- en kniepijn besloot de aanvaller een bezoek te brengen aan het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk niet meer uit is gekomen.

Het medium schrijft hierover: “In het ziekenhuis ging het vervolgens snel bergafwaarts met zijn gezondheid toen dokters constateerden dat zijn been als gevolg van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort geamputeerd moest worden. Lukoki werd na de zware ingreep tijdelijk in coma gehouden en bezweek, maandag rond zes uur in de morgen, aan een hartstilstand. Dat verzekeren bronnen rondom de overleden voetballer.”

Het overlijden van Lukoki werd maandag naar buiten gebracht. In het statement werd niets gezegd over de oorzaak van het plotselinge overlijden van de aanvaller, die onder meer clubs als Ajax, PEC Zwolle, SC Cambuur en FC Twente diende.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie