Overvallers dreigden Chong en vriendin ‘in stukken te hakken’

Foto: Overvallers dreigden Chong en vriendin ‘in stukken te hakken’

In januari jongstleden werden Tahith Chong en zijn vriendin slachtoffer van een gewapende overval in zijn huis. Er werden onder meer sieraden, horloges en designertassen buitgemaakt, maar nog erger is de mentale schade, zo vertelt de vriendin van Chong nu.

Volgens politierapporten waren de overvallers ruim een half uur binnen. “Ik begon te trillen en dacht dat het een nachtmerrie was”, vertelt zijn vriendin Rianna Taylor aan The Sun. “Na een paar minuten realiseerde ik me dat het echt was.”

“Een van de mannen bedreigde ons met een heel groot keukenmes en een ander greep Tahith bij de enkel en sleepte hem uit bed. Weer een ander hield een honkbalknuppel vast waarmee hij in ons gezicht zwaaide”, vervolgt Taylor (24).

‘In stukken hakken’

“Ze schreeuwden: ‘Waar zijn de horloges?’. Ze noemden Tahith bij zijn bijnaam Chongy en eisten te weten waar zijn horloges waren. Hij zei dat hij zijn horloges niet thuis bewaarde. Ze waren angstaanjagend en er was er één in het bijzonder van ongeveer één meter tachtig die dreigend was en de leider leek. Ze bedreigden ons voortdurend en zeiden dat als ze horloges vonden en we logen, ze ons in stukken zouden hakken. Ze namen onze telefoons van ons af. Ook namen ze mijn tweedehands Rolex ter waarde van 3.500 euro mee plus mijn Louis Vuitton-tas. Ik slaap sindsdien slecht en kan niet slapen met het licht uit. Ik heb de diagnose PTSS.”

TIP: De beste odds (en 250eu startbonus) op wedstrijden van Manchester United vind je bij Circus!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie