Rangnick zet Ten Hag aan het werk: ‘Moet-ie gaan zeggen’

Foto: Rangnick zet Ten Hag aan het werk: ‘Moet-ie gaan zeggen’

De focus van Ajax-trainer Erik ten Hag ligt momenteel vol op AZ-uit, aangezien dat een cruciaal duel wordt in de strijd om het landskampioenschap. Ralf Rangnick, interim-manager bij de volgende club van Ten Hag, Manchester United, probeert de Tukker dan ook zoveel mogelijk met rust te laten.

Op de persconferentie richting de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion zegt Rangnick, volgend jaar technisch manager op Old Trafford: “We gaan aan het eind van het seizoen zeker praten. Erik en ik willen onze volledige focus houden op de resterende wedstrijden. Hij heeft nog twee duels te gaan en zal er alles aan doen om de titel te winnen in Nederland.”

Transfer- en selectiebeleid

“Na het seizoen gaan we over alles praten, dat hebben we afgesproken”, vervolgt Rangnick, die erkent dat er flink wat werk aan de winkel is bij United. “Er zullen de nodige veranderingen komen. Een paar contracten lopen af. Er zullen nieuwe spelers komen en er zullen spelers met langetermijncontracten blijven.”

“Het is iets wat besproken moet worden met de directie. Erik moet zeggen met welke spelers hij wil werken.” Eerder hintte Ten Hag al voorzichtig naar het meenemen van Ajax-spelers richting Engeland; met name Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony worden genoemd. Meerdere spelers, waaronder Jesse Lingard en mogelijk ook Marcus Rashford, willen United na dit seizoen gaan verlaten.

TIP: Pak 2.60x je inleg als Manchester wint bij Brighton komend weekend (en vergeet de 250eu startbonus niet)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Ten Hag gaat slagen bij Manchester

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
41+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie