‘PSV krijgt groot voordeel in cruciale speelronde’

Foto: ‘PSV krijgt groot voordeel in cruciale speelronde’

Ajax en PSV hebben nog drie wedstrijden te gaan in de titelstrijd. De Amsterdammers hebben een voorsprong van vier punten plus een beter doelsaldo, maar volgens Mikos Gouka lonkt er nog wel een Eindhovens voordeel.

Gouka denkt zelf dat Ajax de titel pakt. “Ik denk dat het gat net groot genoeg is”, vertelt de Feyenoord-watcher in de AD Voetbalpodcast. “Ik kan me wel voorstellen dat je als Ajax-fan denkt: het gaat allemaal niet zo soepel en dan valt hij ook nog eens weg. Nu moet Ajax weer gaan puzzelen en ze hebben de laatste tijd al een aantal jeugdspelers laten spelen, die er dan met kramp af moesten. Ik denk dat het voor iets meer onrust zorgt, maar dat het gat te groot is.”

Speelronde 32

De 32ste speelronde van de Eredivisie kan zomaar cruciaal blijken. Ajax speelt uit tegen AZ, waar PSV afreist naar Feyenoord. Volgens Gouka is de halve finale van de Rotterdammers in Eindhovens voordeel. “Als Feyenoord een hele zware wedstrijd gaat spelen, die misschien ook nog wel met een verlenging wordt afgesloten, dan komt de focus van Feyenoord op Feyenoord – PSV misschien wel erg laat.”

“Waar PSV normaal moeite heeft om in De Kuip te winnen, kunnen ze daar misschien wel van gaan profiteren. Al is het koffiedik kijken, want PSV won de bekerfinale na een zware wedstrijd op donderdag in Europa. Ik denk dat PSV gaat profiteren en dat zou in ieder geval de druk op Ajax houden”, aldus Gouka.

TIP: Wint PSV bij Feyenoord? De odd is 2.80!

Eens?

  • Ja
  • Nee
437+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie