‘Antony heeft laatste Ajax-wedstrijd al gespeeld’

Foto: ‘Antony heeft laatste Ajax-wedstrijd al gespeeld’

Ajax kan in de slotfase van de competitie niet beschikken over Antony, Ryan Gravenberch, Perr Schuurs én Lisandro Marínez. Dat maken de Amsterdammers bekend via hun officiële kanalen. Het viertal is geblesseerd en mist daardoor de laatste drie competitieduels van de Amsterdammers. 

Antony is al een tijdje niet beschikbaar voor Ajax-trainer Erik ten Hag. De Braziliaanse vleugelaanvaller keerde geblesseerd terug van een interlandperiode bij Brazilië en kwam sinds dien niet meer in actie voor de Amsterdammers. Met de toenemende geruchten over een transfer naar Manchester United heeft Antony daarmee zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk al achter de rug. 

Ajax 

Datzelfde kan gezegd worden van Ryan Gravenberch. De middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2023, maar weigert deze verbintenis te verlengen. Bayern München zou de talentvolle middenvelder deze zomer naar Duitsland willen halen, maar de onderhandelingen over de transfersom verlopen stroef. 

Ook in de verdediging blijven de zorgen voor Ten Hag groot. Martínez komt door een spierblessure niet meer in actie dit seizoen en ook Schuurs heeft te lang nodig om te herstellen van zijn knieblessure om dit seizoen nog in actie te kunnen komen. 

Daarnaast kampten ook Steven Berghuis en Noussair Mazraoui met fysieke ongemakken. Ajax verwacht echter wel dat deze twee spelers de komende weken gewoon in actie kunnen komen. Daardoor worden de zorgen van Ten Hag al wat minder, al is het nog wel de vraag of de wedstrijd tegen AZ te halen is Berghuis en/of Mazraoui. 

TIP: Wint Ajax van AZ, dan win jij 1.74x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Groot gemis?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, is te vervangen
275+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie