‘Barça neemt alweer afscheid van winteraanwinst’

Foto: ‘Barça neemt alweer afscheid van winteraanwinst’

Het is een hectisch jaar geweest voor FC Barcelona, met een trainerswissel en heel wat sores op de transfermarkt. Desondanks bleek de wintermercato wel geslaagd, want vooral de komst van Ferran Torres en Pierre-Emerick Aubameyang bleek een schot in de roos. Een andere winteraanwinst kon minder overtuigen en wordt alweer doorgestuurd. 

Bij Barça waren ze enkele maanden geleden nog verheugd dat ze met Adama Traoré een jeugdproduct terug naar Camp Nou hadden weten te lokken. Maar door de wederopstanding van Ousmane Dembélé is de beresterke flankaanvaller toch vrij snel weer uit beeld verdwenen. Zijn laatste basisplaats in LaLiga dateert al van eind februari, sindsdien is hem hoogstens nog een korte invalbeurt gegund. 

Bovendien recupereerde Barça afgelopen weekend ook nog eens goudhaantje Ansu Fati, waardoor er voor Traoré alleen maar minder kansen weggelegd zullen zijn. De kans lijkt dan ook zeer klein dat hij straks in Barcelona zal blijven, want zijn aankoopoptie bedraagt dertig miljoen euro en dat is toch een stevige som voor een bankzitter. Een bijkomende factor in zijn nadeel is dat zijn moederclub Wolverhampton Wanderers niet van plan lijkt om Barça-huurling Francisco Trincão definitief aan te kopen. 

Spurs

Traoré hoeft echter niet al te veel te treuren, want volgens de Daily Express zou Antonio Conte hem met open armen verwelkomen bij Tottenham Hotspur. De Londenaren hadden ook in januari al interesse, maar toen werden ze nog afgetroefd door Barça. Met zes maanden vertraging zouden ze nu alsnog hun zin kunnen krijgen.

TIP: Toch een goal van Traoré tegen Betis? Bij Circus krijg je 4.50x je geld. Daarnaast ontvangen nieuwe spelers €250 bonus, klik hier!

Traoré is niet goed genoeg voor Barça

  • Eens
  • Oneens
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie