BREAKING: Johan Derksen schept duidelijkheid

Foto: BREAKING: Johan Derksen schept duidelijkheid

Johan Derksen keert niet meer terug bij Vandaag Inside. Het Algemeen Dagblad maakt melding van een comeback van de veelbesproken talkshow mét de oud-voetballer, maar zelf gooit hij de deur dicht.

In gesprek met het ANP reageert Derksen kort maar krachtig op de berichtgeving van het AD. “Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij”, aldus de oud-hoofdredacteur van Voetbal International. “Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.”

Ophef

Derksen heeft ook geen behoefte aan dergelijke gesprekken. De analist raakte vorige week in opspraak door een ‘jeugdzonde’ uit de jaren zeventig op te biechten in de talkshow. Hij verklaarde een vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars, maar een dag later nuanceerde hij dat verhaal.

Na een aantal uitzendingen bleek de chaos enorm. Derksen werd door verschillende organisaties gecanceld, sponsors beëindigden hun samenwerking met Vandaag Inside en de veelbesproken analist had de indruk dat hij niet meer vrijuit kan praten aan de VI-tafel en dat terwijl dat altijd de kracht van de show was.

De Telegraaf schrijft: “Op de vraag of het programma helemaal stopt of dat het op een later moment mogelijk in een andere vorm terugkeert, wil Talpa vooralsnog niet ingaan.” Veel fans hopen daar nog wel op, zo bleek de afgelopen dagen.

TIP: Wedden op voetbalduels? Maak je Circus-account aan en pak de €250 bonus!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
2078+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie