‘Real Madrid gaat all-in met 200 miljoen euro’

Foto: ‘Real Madrid gaat all-in met 200 miljoen euro’

Real Madrid heeft zaterdagavond voor de 35ste keer beslag gelegd op de Spaanse landstitel. En aanstaande woensdag kan De Koninklijke zich tegen Manchester City plaatsen voor de finale van de Champions League. Het seizoen is dus zeker geslaagd, toch zou de club tijdens de komende transferzomer flink willen toeslaan. 

Tijdens de voorbije transferperiodes hield Real zijn uitgaven relatief beperkt. Hierdoor beschikt de club wel over een aardig spaarpotje om er tijdens de volgende mercato tegenaan te gaan. Zo meldt Marca dat voorzitter Florentino Pérez een transferbudget van zo’n tweehonderd miljoen euro heeft vrijgemaakt. Een flink deel daarvan zal wel gespendeerd worden aan het aantrekken van Kylian Mbappé. 

De Fransman loopt dan wel uit zijn contract bij PSG, toch kost zijn komst een serieuze duit aan salarissen, bonussen en commissies voor tussenpersonen. Voor de defensie is het vizier gericht bijvoorbeeld gericht op Antonio Rüdiger, zijn komst zou volgens verschillende bronnen zelfs al rond zijn. De Duitser valt eveneens transfervrij op te pikken door zijn aflopende contract bij Chelsea, maar ook in zijn geval loopt het totale kostenplaatje hoog op. 

Extra middenvelder

Daarnaast zou Erling Haaland nog steeds in beeld zijn. De Noorse doelpuntenmachine is echter geen prioriteit en lijkt bovendien op weg naar Manchester City. Volgens AS is de kans dan ook groter dat het middenveld versterkt zal worden. Aurélien Tchouaméni geldt daarbij als topdoelwit, al is de concurrentie voor de steunpilaar van AS Monaco wel bijzonder groot.

TIP: Zie je Real winnen van Manchester City? De quotering staat momenteel op 3.25! Pak daarnaast €250 bonus bij Circus!

Heeft Real dergelijke investeringen nodig?

  • Zeker wel
  • Niet per se
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie