Dessers-gekte compleet: Feyenoord-fans starten crowdfundingsactie

Foto: Dessers-gekte compleet: Feyenoord-fans starten crowdfundingsactie

Dat Cyriel Dessers is uitgegroeid tot absolute held in De Kuip is deze week maar weer eens heel duidelijk geworden. De gehuurde Belgische spits maakte twee goals voor Feyenoord in de met 3-2 gewonnen halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille.

Zo kwam Dessers op alweer tien treffers in elf wedstrijden tijdens dit Europese seizoen. De fans zijn unaniem: de aanvaller moet ook volgend seizoen nog in het shirt van Feyenoord spelen. De club hikt nog wel aan tegen de vier miljoen euro afkoopsom, die het dan moet overmaken naar zijn werkgever RC Genk.

Crowdfunding

De Facebook-groep ‘Feyenoord Factory’ wil een handje helpen en is een online crowdfundingsactie begonnen. Daarmee hoopt het één miljoen euro op te halen, zodat het voor de Rotterdamse leiding net iets makkelijker wordt Dessers een contract aan te bieden. Er is nog wel behoorlijk wat werk aan de winkel: na twee dagen is er zo’n vijfduizend euro opgehaald.

Dessers heeft zelf ook aan te geven bij Feyenoord te willen blijven. Aanvankelijk begon hij zijn Rotterdamse periode nog als vaste invaller, maar nadat hij steeds meer begon te scoren kreeg hij de voorkeur boven Bryan Linssen. Die kans heeft hij met beide handen gegrepen.

TIP: Een treffer van Dessers bij Fortuna is goed voor ruim 2x je inleg! Bij Circus ontvangen nieuwe spelers liefst €250 bonus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat dit helpen?

  • Jawel
  • Nee, helaas…
240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie