Zlatan: ‘Ik was te goed voor de MLS’

Foto: Zlatan: ‘Ik was te goed voor de MLS’

Zlatan Ibrahimovic heeft weer eens van zich laten horen met een een aantal opmerkelijke uitspraken. Volgens de Zweedse aanvaller heeft er nooit een betere speler rondgelopen in de Major League Soccer dan Zlatan zelf.

De aanvaller vertrok in maart 2018 naar de MLS om te gaan spelen voor de Los Angeles Galaxy. Daar liet de Zweed zich direct gelden in zijn eerste wedstrijd tegen Los Angeles FC. Na een 0-3 achterstand zorgde Zlatan op fenomenale wijze voor de 3-3 en maakte de spits ook nog de winnende treffer in blessuretijd. In totaal kwam de huidige AC Milan-spits tot 53 doelpunten voor LA Galaxy. Zlatan laat tegenover ESPN weten zichzelf dan ook de beste speler ooit te vinden van de Amerikaanse competitie. “Ik was te goed voor de hele competitie. Dat is ook wat ik heb laten zien. Ik ben de beste speler ooit geweest in de MLS. Dat bedoel ik niet arrogant. Dat is gewoon de waarheid.”

Stadions vol dankzij Zlatan

Zlatan zag dat de MLS op het juiste moment kwam na zijn periode van blessureleed. “Voor mij was de MLS de ideale competitie om weer in te gaan spelen na mijn blessureleed. Ik voelde me beter dan ooit. Dat de stadions in zijn tijd altijd vol waren lag volgens de spits grotendeels aan zijn aanwezigheid. “Mij werd verteld dat de stadions vaak behoorlijk leeg waren, maar ik heb zelf nooit een leeg stadion gezien. Als ik speelde was er zelfs teveel vraag naar kaartjes.”

TIP: Scoort Zlatan tegen Fiorentina? Pak 2.07 keer je inzet!

Is Zlatan de beste speler ooit van de MLS?

  • Ja
  • Nee
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie