‘Lisandro Martínez neemt grote transferbeslissing’

Foto: ‘Lisandro Martínez neemt grote transferbeslissing’

De laatste weken is de klad er bij Ajax behoorlijk ingekomen en dat heeft ongetwijfeld ook te maken met het feit dat Lisandro Martínez al een tijdje kwakkelt met zijn gezondheid. De Argentijn is enorm belangrijk geworden voor de koploper van de Eredivisie.

En dat is ook in het buitenland opgevallen, want veel clubs hebben interesse getoond in Martínez. Het gros ervan kan zich echter de moeite besparen en hoeft niet te bellen naar Amsterdam, want de spijkerharde mandekker heeft maar één club in gedachte waarvoor hij Ajax wel zou willen verruilen: FC Barcelona.

‘Martinez: Barcelona óf Ajax’

Voor Martínez is het derhalve simpel. Als Ajax een akkoord bereikt met Barcelona, staat hij open voor een transfer. Mochten de Catalanen niet doorpakken blijft Martínez gewoon in Nederland, want in welke andere club dan ook ziet hij geen heil.

Dat is althans wat journalist Hernan Castillo, die doorgaans goed ingevoerd is betreft Barça, claimt te weten. Voor nu is er nog geen concrete interesse getoond vanuit Camp Nou, dus de kans is groot dat Martínez in de zomer gewoon bij Ajax blijft. Ook omdat Barça vorige week al een grote slag sloeg door centrumverdediger Ronald Araujo langer vast te leggen; hij is normaliter de kompaan van Gérard PIque in het hart van de defensie.

TIP: Een doelpunt van Martínez tegen PEC Zwolle levert je bijna tien keer je inleg op, bij Circus!

Martinez is nu al wereldtop

  • Eens
  • Oneens
726+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie