‘PSV gekraakt om keepersbeleid’

Foto: ‘PSV gekraakt om keepersbeleid’

Bij PSV is er al het gehele seizoen discussie over de keepers van de Eindhovenaren. Zo maakt Joël Drommel dit seizoen geen onuitwisbare indruk en zijn er ook twijfels over de Zwitser Yvon Mvogo. De keeperskwestie speelt niet alleen bij het eerste elftal van de Eindhovenaren, maar ook bij Jong PSV meldt het Eindhovens Dagblad.

Het Brabants medium stelt dat er teveel gerouleerd wordt onder de keepers bij PSV. Dat zou de ontwikkeling in de weg staan van de talenvolle keepers van de Eindhovenaren. De krant schrijft dat het traditie is dat er veel gerouleerd wordt onder de keepers van Jong PSV, maar dat er niemand dan een volledig seizoen keept. Dit seizoen rouleren Vincent Müller, Maxime Delanghe en Marvin Peersman elkaar af onder de lat.

Kritiek op roulatiesysteem

Binnen PSV leidt het roulatiesysteem soms tot kritiek weet het Eindhovens Dagblad te melden. Keeperstalenten en andere talentvolle spelers zijn gebaat bij zoveel mogelijk speelminuten, maar dat gebeurd op deze manier niet. Desondanks wordt het vele rouleren niet als onoverkomelijk probleem gezien binnen de Eindhovense club. PSV wil juist dat meerdere talenten de kans moeten krijgen en dat de doelmannen ook ritme houden met het oog op het eerste elftal. Toch ziet de  regionale krant een terugkerend probleem in de ontwikkeling van de keepers door het geringe aantal wedstrijden dat ze spelen.

TIP: Blijft het aantal doelpunten onder twee bij PSV – Willem II? Pak 5.20 keer je inzet!

Moet PSV een nieuwe eerste doelman halen?

  • Ja
  • Nee
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie