‘Verrassende opvolger Overmars bij Ajax’

Foto: ‘Verrassende opvolger Overmars bij Ajax’

Marc Overmars is inmiddels al een tijdje weg bij Ajax en vond in Royal Antwerp (België) zelfs reeds een nieuwe werkgever. Ondertussen zoeken de Amsterdammers nog naar een opvolger. Journalist Hugo Borst zou het wel zien zitten als Klaas-Jan Huntelaar – nu nog assistent van technisch manager Gerry Hamstra – gepromoveerd gaat worden naar die rol.

“Ik hoor hele vrolijke verhalen over Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax. Dat hij in zijn nieuwe rol heel direct is. Het is gelijk duidelijk wat hij een slechte voetballer vindt en wie hij goed vindt. Hij kan ook keihard onderhandelen. Ik wil wel geloven dat hij een heel goede opvolger kan zijn voor Marc Overmars”, vertelt Borst in de AD Voetbalpodcast.

‘Haller naar Bayern’

Verder gaat Borst in op de geruchten dat Bayern München naast Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch nu ook Sebastién Haller zou willen. De Spartaan vermoedt dat Haller ‘in Duitsland een stuk minder kritiek zal krijgen, dan in Nederland’. “Hij is een tikje lelijk behandeld door journalisten en analytici. Zijn makke is dat hij niet extreem goed meevoetbalt, maar in the box is dat toch een Van Nistelrooij?”

“Bij Bayern word je op een zetel naar het strafschopgebied gedragen. Ik sluit niet uit dat hij slaagt. Hij was al goed in de Bundesliga (Eintracht Frankfurt), laten we eerlijk zijn”, aldus Borst tot slot over de Ivoriaan, die bijna veertig miljoen euro op zou kunnen leveren.

TIP: Een even aantal goals bij Ajax-PEC? Win 1.88 keer je inleg bij Circus!

Ajax moet voor Huntelaar gaan als opvolger van Overmars

  • Eens
  • Oneens
1136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie