‘Bayern München heeft volgende Ajax-doelwit in het vizier’

Foto: ‘Bayern München heeft volgende Ajax-doelwit in het vizier’

Bayern München lijkt komende zomer Ajax te willen beroven van een flink aantal sterkhouders. De Duitse topclub was al van plan om Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch naar Bayern te halen en dinsdag werd ook Sébastien Haller aan dat rijtje toegevoegd. Jurriën Timber lijkt de volgende kandidaat te zijn.

BILD weet te melden dat Bayern nog een keer wil toeslaan bij Ajax en Timber hoog op het lijstje heeft staan. De scouts van de Duitse topclub zouden onder de indruk zijn geraakt van de centrumverdediger. Overigens is der Rekordmeister niet de enige kandidaat om Timber in te lijven, de verdediger wordt ook nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek naar Manchester United. Ajax-trainer Erik ten Hag ziet Timber graag mee gaan naar Old Trafford.

Bayern wil Ajax-spelers vastleggen

Bayern is momenteel al druk bezig met het vastleggen van de transfervrije Mazraoui, terwijl het ook in onderhandeling is met Ajax over de komst van Gravenberch. Voorlopig liggen beide partijen nog te ver uit elkaar voor een overeenkomst. In Haller ziet men bij Bayern een geschikte en betaalbare opvolger voor Lewandowski. De Pool schermt met interesse van Barcelona en heeft nog altijd niet zijn contract verlengd. Haller zou voor een slordige veertig miljoen op te halen zijn in Amsterdam.

TIP: Een even aantal goals bij Ajax-PEC? Win 1.88 keer je inleg bij Circus!

Is Timber een goede aankoop voor Bayern München?

  • Ja
  • Nee
280+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie