“Maar één conclusie mogelijk; dit past niet bij PSV”

Foto: “Maar één conclusie mogelijk; dit past niet bij PSV”

Jong PSV speelde gisteren erg teleurstellend met 2-2 gelijk tegen MVV, in de Keuken Kampioen Divisie. Dat terwijl de Eindhovense beloften nog erg lang op een 2-0 voorsprong stonden dankzij goals van Richy Ledezma (na knappe hakassist Maxi Romero) en Jenson Seelt.

Laatstgenoemde kopte een bal hard tegen de touwen uit een corner, maar na afloop overheerste toch teleurstelling en frustratie bij Seelt vanwege het resultaat. “Op dat soort momenten is er maar één conclusie mogelijk, dit past niet bij PSV om zo de punten weg te geven. Na rust vond ik dat we verslapten in de duels en tweede ballen niet meer wonnen.”

Ruiken aan PSV 1

Seelt zat de laatste weken al meermaals bij de hoofdmacht van coach Roger Schmidt, mede door de blessuregolf in de achterhoede (eerst André Ramalho, nu Armando Obispo en al die tijd ook al Philipp Mwene). Toch ligt zijn focus voor nu louter op het behalen van goede resultaten met Jong PSV.

“Op de momenten dat het wat inzakt, kan ik het team ook meer meenemen door me verbaal te laten gelden. Het is belangrijk dat wij altijd blijven kijken wat er beter kan, bij elke uitslag”, aldus Seelt tot slot, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

TIP: Scoren PSV en Willem II meer dan 4 doelpunten? Pak 2.75 keer je inzet! 

Jenson Seelt en Dennis Vos kunnen debuteren vanavond ⭐️#CAMPSV https://t.co/AzwlLajrv4 pic.twitter.com/XGCW8ybXmd

— PSV (@PSV) April 23, 2022

Seelt gaat doorbreken in PSV 1

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie