‘Ajax zet vol in op komst Bergwijn en Wijndal’

Foto: ‘Ajax zet vol in op komst Bergwijn en Wijndal’

Steven Bergwijn had in de winterse transferperiode naar Ajax moeten komen. De transfer van de aanvaller van Tottenham Hotspur ketste tot ongenoegen van Ajax-trainer Erik ten Hag af, waardoor het laten gaan van David Neres achteraf gezien een enorme fout bleek.

Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International zegt aan tafel bij Studio Voetbal dat er flink wat wijzigingen op komst zijn bij Ajax. “Ik denk dat er toch wel vijf basisspelers ververst gaan worden komende zomer. Op keepersvlak willen ze het nu echt goed gaan oplossen. Onana gaat natuurlijk weg en met Stekelenburg gaan ze in deze weken kijken of er nog een jaar aan vast komt of niet. Achterin gaat Mazraoui weg, waarschijnlijk naar Bayern München. Gravenberch hoopt voor een mooi bedrag richting Bayern München te gaan”

Bergwijn en Wijndal hoog op de lijst 

Ook Nicolás Tagliafico mag komende zomer uitkijken naar een nieuwe club, terwijl Ajax nog op zoek is naar een nieuwe rechtsbuiten. “In de evaluatie hoor je nu ook terug dat Ten Hag echt baalt dat ze Neres hebben laten gaan in de veronderstelling dat Bergwijn kwam.” Komende zomer wil Ajax opnieuw een poging halen om de vleugelspeler te halen. Voor de linksbackpositie wordt gekeken in Alkmaar. “Net als dat Wijndal op linksback nog steeds een belangrijke optie is. In de spits gaat Danilo transfervrij weg, Brobbey gaat in principe terug, dus ook daar moeten ze wat hebben.” Met Mohamed Daramy heeft Ajax nog een vleugelspeler in huis, maar Jansen is van mening dat de jongeling het niveau nog niet aan kan. “Hij speelt eigenlijk alleen vanaf links, dus dat is ook een beetje zijn probleem. Hij is gewoon nog niet goed genoeg.”

TIP: Scoort Ajax meer dan vier doelpunten tegen Zwolle? Pak 2.35 keer je inzet! En pak de bonus van €250 bij Circus! 

Moet Ajax Bergwijn en Wijndal naar Ajax halen?

  • Ja
  • Nee
1045+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie