‘Gesprekken over Ajax-supertransfer geopend’

Foto: ‘Gesprekken over Ajax-supertransfer geopend’

Komende zomer gaat er een enorme transformatie plaatsvinden in de hoofdmacht van Ajax, zoveel is al wel duidelijk. Zo vertrekken Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui sowieso, maar ook Jurriën Timber zou wel eens een fraaie transfer kunnen gaan maken.

Volgens diverse media is Manchester United namelijk vandaag voor het eerst in gesprek geweest met Timber en diens zaakwaarnemer (en tevens broer) Christopher Coffie van Forza Sports Group. Trainer Erik ten Hag zou al op Old Trafford hebben aangegeven dat Timber zijn prioriteit is voor de komende transferzomer.

En dat is ook niet zo gek, want met Eric Bailly, Victor Lindelöf en Harry Maguire lopen er niet de best presterende centrumverdedigers rond in Manchester. Bovendien is er genoeg geld beschikbaar; Ten Hag en co zouden een budget van 230 miljoen euro ter beschikking hebben gekregen voor kwaliteitsinjecties.

‘Ik zit goed bij Ajax’

Over de geruchten omtrent een transfer naar The Red Devils zei Timber gisteren nog, in Het Parool: “Ik zit goed bij Ajax. Ik kan nog veel leren, zeker als we op het niveau van de Champions League blijven spelen.” En over coach Ten Hag, die reeds bij Manchester tekende: “Hij heeft het verdiend. Voor mij persoonlijk is Ten Hag heel belangrijk geweest. Onder hem ben ik de voetballer geworden, de man eigenlijk, die ik nu ben. De trainer heeft veel met me gesproken. Hij is heel kritisch geweest, op een goede, opbouwende manier. Dat zal ik niet snel vergeten.”

TIP: Pak 2.65x je inleg als PEC Zwolle komend weekend tot scoren komt tegen Ajax!

Komende zomer is voor Timber een goed moment om een stap omhoog te maken

  • Eens
  • Oneens
1208+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie