Nelson laat zich uit over Feyenoord-toekomst

Foto: Nelson laat zich uit over Feyenoord-toekomst

Reiss Nelson maakte aan het begin van dit seizoen een huurtransfer naar Feyenoord. De vleugelspeler, die bij Arsenal niet in aanmerking kwam voor speelminuten, maakte in zijn eerste weken een wisselende indruk. De laatste weken gaat het echter lekker bij de Engelsman. 

Er wordt inmiddels voorzichtig gesproken over een langer verblijf van de vleugelaanvaller. Nelson begon als tweede linksbuiten achter Luis Sinisterra, maar heeft de laatste weken een basisplaats als rechtsbuiten. 

Feyenoord

Is de opmars goed genoeg voor een langer Feyenoord-verblijf? “Dat weet ik niet”, stelt hij bij Studio Feyenoord. “Ik heb nog steeds een contract met Arsenal en Arsenal is mijn club van jongs af aan. Aan het begin speelde ik niet veel bij Feyenoord en dat was natuurlijk moeilijk voor mij, maar nu speel ik dankzij God en de trainer en geniet ik van mijn tijd hier. Als voetballer wil je altijd spelen. Het is voor mijn focus het beste om dit seizoen hier sterk te eindigen. Dan keer ik terug naar Londen en praten we verder.”

Nelson wist precies waarvoor hij tekende toen hij voor een huurtransfer naar Feyenoord koos. “Ik wist dat het een heel grote club is met een rijke geschiedenis en fantastische spelers. Ik sprak met coaches die vertelden dat als ik hier naartoe zou gaan, met zo’n grote achterban en goede voetballers, dat het een plek is waar je vertrouwen kan opbouwen. In een goed team spelen is geweldig, maar ook om elke week te spelen.”

TIP: Pak bij Circus 1.4x je inzet als Feyenoord van Utrecht wint! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Feyenoord moet Nelson definitief binnenhalen

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
149+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie