‘Ten Hag moet voorganger lozen: ‘Ze kotsen hem uit’

Foto: ‘Ten Hag moet voorganger lozen: ‘Ze kotsen hem uit’

Het hing natuurlijk al eventjes in de lucht, maar inmiddels is het ook officieel: Erik ten Hag stapt na dit seizoen over naar Manchester United. Zowel de Engelse grootmacht als Ajax bevestigden donderdag de deal. 

René van der Gijp liet zich in het programma Vandaag Inside sceptisch uit over de overstap van Ten Hag naar United. “Die Ten Hag komt natuurlijk in een kutsituatie terecht. Die weet niet wat er in de kleedkamer speelt, die weet niet wie er uitgekotst worden en van wie ze denken, pleur jij alsjeblief op hier.” Ook stelt Van der Grijp zijn vraagteken bij het aanblijven van huidig United-manager Ralf Rangnick. “Je weet niet of die Rangnick goed in de groep heeft gelegen. Die Rangnick blijft er wel gewoon werken, maar wat gaat die man doen dan?”

Rangnick laten gaan

Ook Johan Derksen kon zich wel in dat punt vinden. “Dat zou ik als Ten Hag niet willen. Dat is ook een wijsneus, die loopt alleen maar in de weg. Je moet bij je hebben waar je vertrouwen in hebt.” Van der Gijp denk ook dat ze de Duitser beter kunnen laten gaan. “Wat moet je ermee? Moet je helemaal niet willen zo’n gozer, ja alleen als die met de jeugd gaat werken misschien. Maar misschien kotsen ze hem daar wel uit.” United is van plan om Rangnick te behouden in een adviserende rol, waardoor Ten Hag komend seizoen met de Duitser komt te samenwerken op Old Trafford.

TIP: Manchester United wint op bezoek bij Arsenal. Een odd van 3.40!

Moet United Rangnick ontslaan?

  • Ja
  • Nee
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie