“Dat zou bij voorbaat het failliet van Ten Hag bij United inluiden”

Foto: “Dat zou bij voorbaat het failliet van Ten Hag bij United inluiden”

Manchester United moet Erik ten Hag de tijd geven. Dat vindt Valentijn Driessen, die denkt dat alleen op die manier deze samenwerking een succes kan worden. De chef voetbal van De Telegraaf verwacht dat het een zeer moeilijke opdracht wordt voor de trainer.

De Tukker kende bij zowel FC Utrecht als Ajax een lastig begin. Het overbrengen van zijn ideeën en spelers overtuigen nam een behoorlijke tijd in beslag. Bij Manchester United krijg je minder tijd dan het half jaar dat hem bij Ajax werd gegund. Zelfs met een driejarig contract op zak en een optie voor een vierde jaar. Ten Hag moet velen overtuigen. Alleen met resultaat kan hij iedereen de mond snoeren”, aldus Driessen in zijn column.

Uitdaging

“United wordt de grootst denkbare uitdaging uit Ten Hags carrière”, vervolgt hij. “Hij laat zich niet afschrikken door het afbreukrisico in Manchester. Maar de club ligt op apegapen, zowel op het veld als buiten de lijnen is het één grote puinhoop bij de Engelse grootmacht. Alleen als het Ten Hag lukt, of beter is gegeven om zulke korte lijnen te hebben als bij Ajax en hij volledig gedekt wordt van bovenaf dan is er een kans van slagen.”

De journalist denkt dat het in Ten Hags voordeel is, dat bepaalde spelers Old Trafford willen verlaten. “Het zou hem de ruimte bieden de selectie naar eigen inzicht in te vullen met spelers, die zijn visie kunnen uitvoeren en voor een nieuwe gezonde dynamiek kunnen zorgen. Maar als Ten Hag gedwongen wordt enkele commerciële aankopen te doen om de marktwaarde van Manchester United te garanderen, dan zou dat bij voorbaat het failliet van Ten Hag bij United inluiden.”

TIP: Wint Ten Hag met Ajax van NEC? De quotering staat op 1.21! Bij Circus ontvang je nu €250 bonus, klik hier!

Gaat Ten Hag iedereen overtuigen?

  • Ja
  • Nee
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie