Circus-weekend: pittige potjes Ajax, PSV en Feyenoord

Foto: Circus-weekend: pittige potjes Ajax, PSV en Feyenoord

De kruiddampen van de finale van de KNVB Beker tussen PSV en Ajax (2-1) zijn inmiddels wel opgetrokken, waardoor we ons kunnen focussen op het slot van de competitie. De Eredivisie-topclubs spelen dit weekend behoorlijk pittige potjes en SoccerNews.nl doet in samenwerking met bookmaker Circus de nodige voorspellingen!

NEC-Ajax

Te beginnen met de eerste topclub die in actie komt, op zaterdagmiddag om 16.30 uur al: Ajax. De Amsterdammers spelen een uitduel in het Goffertstadion tegen NEC Nijmegen en voor oefenmeester Erik ten Hag valt het te hopen dat zijn spelers de teleurstelling van de bekerfinale verwerkt hebben.

De nummer één van de Eredivisie is natuurlijk wél favoriet, met een odd van ‘slechts’ 1.21. Voor een gelijkspel krijg je liefst 7.30 keer je inleg en voor een thuiszege zelfs 12.50 keer! Volgens onze huisanalist Aad de Mos wordt het echter geen makkie voor Ajax… “Ik denk dat er een hele belangrijke periode aanbreekt bij Ajax. Als ze niet echt beter en scherper gaan spelen dan gaan ze ook dit weekend bij NEC punten verspelen. Elke wedstrijd wordt van Ajax moeilijker en moeilijker. Ze hebben ook nog AZ, ze hebben ook nog Vitesse. Dus dat zijn al zo drie uitwedstrijden die lastig zullen zijn.”

Cambuur-PSV

Oók op zaterdagavond: SC Cambuur tegen PSV in Leeuwarden. De Eindhovenaren zitten op een roze wolk, maar hebben wel te maken met de nodige blessuregevallen en pijntjes. Hoe dan ook: de quotering die bij een uitzege hoort is 1.36, waar die voor een gelijkspel dan wel een Cambuur-stunt respectievelijk 5.30 en 8.65 zijn. Een tipje van De Mos: beide teams gaan een doelpunt maken (2.41)!

Feyenoord-Utrecht

Feyenoord is de enige Eredivisie-topclub die thuis speelt, en wel tegen FC Utrecht. Wat de Rotterdammers betreft zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat ze al met hun hoofd bij de Conference League-halve finale tegen Olympique Marseille zitten. Desondanks zijn de mannen van coach Arne Slot favoriet (1.40) en zijn de Domstedelingen verreweg de underdog (7.30). Voor een gelijkspel krijg je 5.35 keer je inzet!

Nog wat andere tips van onze huisanalist Aad de Mos: FC Barcelona wint van Real Sociedad (2.20), Bayern München verslaat Borussia Dortmund (1.39) en bij NEC-Ajax wordt er minder vaak gescoord dan 3,5 keer (1.84).

Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Verwacht jij een tof weekend?

  • Ik wel
  • Ik niet
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:24
9+
NEC-iconen tippen: zó is Feyenoord te verslaan
15:09
39+
‘Walgelijk’ Vandaag Inside met grond gelijkgemaakt
14:46
24+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
56+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
56+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
133+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
46+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
13:26
108+
‘Deense huurling vertrekt definitief bij Ajax’
13:10
98+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
22+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
99+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
129+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
295+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
120+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
48+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
12+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
88+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
236+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
38+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie