Opvolger Mazraoui? ‘Voor Ajax kom ik altijd terug, geintje’

Foto: Opvolger Mazraoui? ‘Voor Ajax kom ik altijd terug, geintje’

Noussair Mazraoui vertrekt na dit seizoen van Ajax naar Bayern München, zoveel lijkt inmiddels al wel duidelijk. De vraag is wie hem dan op gaat volgen in Amsterdam. Misschien wel oude bekende Kenny Tete?

“Voor Ajax kom ik altijd terug, nee geintje, hahaha”, knipoogt Tete voor de camera van ESPN, dat hem opzocht omdat zijn club Fulham deze week promotie naar de Premier League bewerkstelligde. “Het is een van de mooiste competities in de wereld, het hoogst haalbare waar je als voetballer wil spelen.”

De 26-jarige rechtsback denkt dan ook niet aan een vertrek uit Craven Cottage. “We gaan het zien, maar ik ben er voorlopig nog wel, hoor. Ik ben hier blij en gelukkig, ik zie niet echt een reden om weg te gaan.” Ook met zijn kansen voor het WK in Qatar met Oranje is hij niet echt bezig. “Op dit moment ben ik daar helemaal niet mee bezig, maar dat is wel het niveau waar ik heen wil.”

Blessurespook

Het afgelopen seizoen kwam Tete slechts zestien keer in actie voor Fulham. “Ik heb aan het begin van het seizoen mijn hamstring afgescheurd. Toen ben ik lange tijd geblesseerd geweest. Toen ben ik teruggekomen, goed teruggekomen, maar daarna ben ik weer geblesseerd geraakt. Dus voor mij persoonlijk is het niet mijn beste jaar, maar ik ben blij dat we zijn gepromoveerd. Ik voel me nu steeds beter en beter, ik train goed, ik voel me goed. Vanuit hier ga ik weer verder bouwen, maar het is niet mijn seizoen qua blessures.”

TIP: Scoor bijna driemaal je inleg als Fulham wint bij Bournemouth!

Ajax moet proberen Tete terug te halen

  • Eens
  • Oneens
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie