TRANSFEERUURTJE: Drie miljoen voor Ajax-duo, droomtransfers PSV’ers

Foto: TRANSFEERUURTJE: Drie miljoen voor Ajax-duo, droomtransfers PSV’ers

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 

Ibrahim Sangaré heeft zich volgens Voetbal International uitstekend ontwikkeld in het shirt van PSV. Volgens het weekblad profileert de middenvelder zich steeds meer als dynamische middenvelder in plaats van slot op de deur. Dat levert hem in de toekomst mogelijk een mooie transfer op: VI voorspelt dat de Europese topclubs zich snel zullen melden in Eindhoven. 

Voor Erick Gutiérrez is er al wel concrete interesse. De PSV-er veroverde een basisplaats in het elftal van Roger Schmidt. De Duitse oefenmeester is bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. Hij gaat waarschijnlijk naar SL Benfica en wil de Mexicaans international graag meenemen naar Lissabon. Ook vanuit Engeland is er belangstelling: Fulham zou de situatie rondom Guti in de gaten houden, mede door zijn contract dat in 2023 afloopt. 

Ajax krijgt volgens Engelse media een totaalbedrag van drie miljoen euro voor de overgangen van Erik ten Hag en Mitchell van der Gaag. Volgens The Sunday Mirror heeft Manchester een akkoord bereikt met Ajax over een packagedeal van de twee leden van de Amsterdamse trainersstaf. Daardoor is de officiële aankondiging van de overgang weer een stap dichterbij.   

Buitenland 

Hakim Ziyech lijkt na dit seizoen Chelsea te willen verlaten. De Marokkaanse aanvallende middenvelder is sinds de entree van Thomas Tuchel steeds meer gaan spelen en belangrijker geworden. De afgelopen competitiewedstrijden maakte de Duitse oefenemeester wederom andere keuzes dan Ziyech, iets wat tegen het zere been van de 29-jarige aanvaller is. Als opvolger wil Chelsea opnieuw zaken doen met de Amsterdammers, daar waar Antony op de verlanglijst is verschenen. 

Dat het opbouwen van voetbalclub geld kost, moge duidelijk zijn. Ten Hag krijgt bij Machester United wel een héél dik transferbudget. De Ajax-trainer zou volgend seizoen 250 miljoen euro mogen uitgegeven in zijn eerste jaar als trainer van Manchester United. Als The Red Devils hun gedroomde aanwinsten binnenhalen, Declan Rice (West Ham) en Harry Kane (Tottenham) is dat budget echter al voor een groot deel op. 

Gabriel Jesus mag zich verheugen op de interesse van FC Barcelona. De Braziliaanse aanvaller valt dit seizoen tegen bij Manchester City, dat niet onwelwillend tegenover een vertrek van de internaional zou staan. Jesus heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, dus moet City sowieso een beslissing nemen over de toekomst van de aanvaller. Barça zou voor dertig miljoen euro willen toeslaan, schrijven Spaanse media. 

TIP: Win bij Circus 8.65x je inzet terug als Cambuur van PSV wint! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Antony naar Chelsea?

  • Ja
  • Nee
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:31
0+
Voorbeschouwing: Arsenal en Liverpool hopen beiden te winnen in Engelse titelstrijd
12:20
198+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
12:00
12+
Waarom Mikautadze bij Ajax nooit gaat slagen
11:46
47+
ESPN-analisten kraken ‘kelderklasse-speler’ Ajax
11:35
91+
Grote zorgen om Brobbey-situatie: ‘Het is gek’
11:15
119+
‘Transfergekte bij Manchester United aanstaande’
10:44
165+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
81+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
89+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
140+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
149+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
214+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
216+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
514+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2311+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
812+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
192+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
86+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
121+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie