‘United betaalt drie miljoen euro voor Ajax-duo’

Foto: ‘United betaalt drie miljoen euro voor Ajax-duo’

Ajax verliest hoogstwaarschijnlijk niet één, maar twee leden van de technische staf aan Manchester United. Naast Erik ten Hag moet ook assistent-trainer Mitchell van der Gaag de overstap naar Old Trafford maken. De onderhandelingen over de afkoopsom voor Ten Hag én Van der Gaag zijn volgens The Sunday Mirror in de afrondende fase. 

Manchester United zou akkoord zijn gegaan met een package-deal ter waarde van drie miljoen euro. Het was al bekend dat in het contract van Ten Hag een ontsnappingsclausule was opgenomen dat de trainer voor twee miljoen euro weggekocht kon worden uit de Johan Cruijff ArenA. 

Mocht dat zo zijn, dan betaalt United ongeveer één miljoen euro om Van der Gaag over te kunnen nemen van Ajax. Daarmee lijkt een definitieve overstap van Ten Hag weer een stap dichterbij. Er zou inmiddels ook een persoonlijk akkoord liggen tussen United en Ten Hag voor een contract van meerdere jaren. 

Mogelijk zijn Ajax en United nog niet klaar met onderhandelen na het afronden van de overgangen van Ten Hag en Van der Gaag. Ook Antony  en Jurriën Timber, die onder Ten Hag zijn uitgegroeid tot steunpilaren in het eerste elftal van Ajax, worden veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar United, dat zelf eerst de focus lijkt te leggen op het aantrekken van Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Declan Rice (West Ham United). 

TIP: Bij Circus win je 3.45x je inzet als United van Arsenal wint! Helemaal lekker met een welkomstbonus van €250!

Drie miljoen is een koopje

  • Ja
  • Nee
678+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie