‘Chelsea haalt Ziyech-opvolger weg bij Ajax’

Foto: ‘Chelsea haalt Ziyech-opvolger weg bij Ajax’

Er wordt steeds meer getwijfeld aan de toekomst van Hakim Ziyech bij Chelsea. De oud-speler van Ajax peddelt sinds zijn komst op Stamford Bridge tussen basis en bank. Het lijkt erop dat het de Marokkaan niet is gelukt om de clubleiding te overtuigen van zijn kwaliteiten, waardoor er in de zomer een transfer gemaakt kan worden. 

Ziyech leek de afgelopen maanden echter op de goede weg bij de Londenaren. Sinds de komst van Thomas Tuchel heeft de aanvallende middenvelder moeite om zijn draai te vinden in het systeem, waar zonder echte buitenspelers én een klassieke aanvallende middenvelder wordt gespeeld. 

Hakim Ziyech

Daardoor worden er andere zaken gevraagd van Ziyech. Dat ging hem in het eerste jaar niet heel lekker af, maar in het tweede deel van dit seizoen leek de aanvallende middenvelder het Chelsea-spel steeds meer naar zijn hand te zetten. 

De afgelopen weken zien we echter weer een ander patroon: Ziyech speelt of de hele wedstrijd, blijft een hele pot op de bank of mag hopen dat hij met een invalbeurt alsnog het verschil kan maken. Dat lukt hem de afgelopen weken echter niet, waardoor hij weer steeds vaker buiten de basisopstelling valt.

Antony

Na twee seizoenen met nite al te veel speeltijd, zou Ziyech zijn conclusies hebben getrokken en aankomende zomer willen vertrekken. Als opvolger van Ziyech wil Chelsea opnieuw bij Ajax aankloppen. Dit keer om te praten over de transfer van Antony, die aan zijn laatste seizoen bezig lijkt te zijn in Amsterdamse dienst. 

De concurrentie rondom Antony is hevig. Liverpool en Manchester City zijn al langer geïnteresseerd in de international van Brazilië en ook Manchester United zal na de aanstelling van Erik ten Hag ongetwijfeld een lijntje uitgooien naar de watervlugge buitenspeler. 

TIP: Bij méér dan 3,5 doelpunten bij NEC – Ajax pak je bij Circus 1.98x je inzet. En vergeet die €250 welkomstbonus niet!

Antony als opvolger Ziyech?

  • Ja, doen!
  • Nee, geen goed idee
2214+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie