‘Dit is dé reden waarom Messi PSG wil verlaten’

Foto: ‘Dit is dé reden waarom Messi PSG wil verlaten’

Lionel Messi kreeg dit seizoen al bakken kritiek over zich heen. De Argentijnse dribbelaar zijn toekomst blijft onduidelijk, want er doen zeer veel geruchten de ronde. Het bestuur heeft wel een opvallende beslissing genomen. 

De Argentijnse enclave bij PSG zal zo goed als zeker bijna helemaal verdwijnen. Trainer Mauricio Pochettino zal wellicht zijn biezen moeten pakken en in zijn kielzog volgen Angel Di Maria, Leandro Paredes en Mauro Icardi. Daardoor zal Messi als enige Argentijn overblijven. Al is het nog maar de vraag of de ex-speler van FC Barcelona in Parijs wil blijven, want het is geen geheim dat hij mede door de aanwezigheid van de Argentijnen voor PSG koos. 

Toch zal dat niet de doorslag geven. Messi wil prijzen winnen met PSG en er dreigt een zeer grote schoonmaak te komen. De 34-jarige aanvaller werd al gelinkt aan een terugkeer naar Barça, maar dat lijkt er toch niet meteen aan te zitten komen. De kans lijkt voorlopig het grootst te zijn dat Messi nog minstens een jaar bij PSG zal moeten blijven. 

Aangever 

Dit seizoen is hij van doelpuntenmaker meer naar de rol van aangever geschoven. Messi was dit seizoen in 29 wedstrijden goed voor 13 assists bij de club uit Parijs. Hij wist daarnaast ook acht keer de weg naar de netten te vinden. Dat zijn nog steeds goede statistieken, maar door zijn verleden heeft Messi de lat enorm hoog gelegd. Mede daardoor zijn de fans allerminst tevreden over zijn inbreng en de sterspeler werd daardoor zelfs al uitgefloten door het Parijse publiek.

TIP: 3-0 zege van PSG bij Angers? Het levert 3.65x je inzet op. Daarnaast verdienen nieuwe speler van bonus van €250!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zal Messi zich nog wel goed voelen zonder Argentijnen om zich heen?

  • Ja, komt goed
  • Nee, voelt zich niet fijn daar
426+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie