‘Pogba heeft gewilde transfer naar grootmacht te pakken’

Foto: ‘Pogba heeft gewilde transfer naar grootmacht te pakken’

Manchester United gaat een grote schoonmaak doorvoeren en de Engelse topclub zal heel wat spelers van de hand doen. Eén van hen is Paul Pogba. De Fransman verlaat de club transfervrij.

Pogba heeft in zijn tweede periode bij Manchester United nooit echt kunnen overtuigen. De dynamische middenvelder had Unitecd nochtans 105 miljoen euro gekost. In de zes jaar dat Pogba sinds zijn transfer van Juventus voor The Mancunians speelt, heeft de club amper twee keer de League Cup en één keer de Europa League kunnen winnen. 

De passage van Pogba op Old Trafford was een grote flop. De middenvelder gaat de club in de zomer transfervrij verlaten. Pogba zou volgens buitenlandse media ondertussen al een akkoord hebben gevonden met Paris Saint-Germain. Hij zou een contract van vier seizoenen tekenen bij de Parijzenaars. Bij PSG gaan ze zo dus verder op hun elan met aantrekken van transfervrije topspelers. 

PSG

PSG haalde vorige zomer al Gianluigi Donnarumma, Lionel Messi, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum transfervrij naar de Franse hoofdstad. Dat was tot op heden nog geen succes, aangezien de eerste twee de verwachtingen nog niet helemaal inlosten, Ramos was dan weer bijna doorlopend geblesseerd en Wijnaldum is vooral bankzitter. 

Kan Pogba wel een schot in de roos worden, of trekt de Franse international zijn matige prestaties van de afgelopen jaren bij United ook door bij PSG? De toekomst zal het uitwijzen. Pogba zal zeker niet de enige zomeraanwinst worden van de topclub, want zij willen volgend seizoen weer een gooi doen naar de Champions League-eindzege.

TIP: Wint United wél bij Arsenal? Je ontvangt 3.40x je geld! Nieuwe spelers krijgen €250 bonus bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Goed voor Ten Hag dat Pogba vertrekt?

  • Ja beter
  • Nee, kan hem goed gebruiken
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie