‘Contractverlenging zegt niets over toekomst Gakpo’

Foto: ‘Contractverlenging zegt niets over toekomst Gakpo’

Cody Gakpo vertolkte een hoofdrol tijdens de bekerfinale tussen PSV en Ajax. De Eindhovense aanvoerder besliste met zijn doelpunt de eindstrijd in het voordeel van de Eindhovenaren. Dat de zelf opgeleide speler het doelpunt maakte dat PSV de tiende KNVB Beker opleverde, was volgens Tom Knipping speciaal. 

De journalist van Voetbal International schrijft: “Was als kind fan van PSV, groeide op bij de club en schoot de Eindhovenaren als aanvoerder naar de eerste bekerwinst in tien jaar. Met een karakteristiek doelpunt. Naar binnen trekken en verwoestend uithalen is zijn handelsmerk.”

Cody Gakpo 

Gakpo staat sinds begin van dit seizoen in de belangstelling van een rits Europese topclubs. De buitenspeler verlengde desondanks zijn contract tot de zomer van 2026. Dat wil volgens Knipping echter niet zeggen dat Gakpo ook volgend seizoen in Eindhoven speelt. 

“Gakpo verlengde in januari nog zijn contract, maar dat zegt natuurlijk niks over de kansen dat hij blijft. Er wordt volop aan de vleugelaanvaller getrokken en mocht hij toehappen, dan kan deze volbloed PSV’er in elk geval met opgeheven hoofd naar het buitenland.”

Lees ook onze special over Cody Gakpo!

De 22-jarige linksbuiten werd in de zomer nog gelinkt aan clubs als Liverpool en Bayern München. Inmiddels lijkt Arsenal het meest concreet voor de 22-jarige winger. The Gunners lijken diep in de buidel te moeten tasten als het aankomende zomer toe wil slaan. PSV zou minimaal veertig miljoen euro verlangen voor hun nummer elf. 

TIPPak 1.35x je inzet als PSV van Cambuur wint. En vergeet jouw €250 welkomstbonus niet!

Cody Gakpo vertrekt na dit seizoen bij PSV

  • Denk het wel
  • Denk het niet
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie