TRANSFERUURTJE: Ten Hag wil Gakpo, Ajax aast op Braziliaan

Foto: TRANSFERUURTJE: Ten Hag wil Gakpo, Ajax aast op Braziliaan

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Ajax heeft serieuze interesse in Matheus Araújo, dat weet het medium Meu Timao. Araújo is een negentienjarige aanvallende middenvelder die in 64 duels heeft hij vijftien keer heeft gescoord voor de beloftenploeg van CorinthiansVolgens de genoemde bron heeft Ajax nog geen officiële aanbieding neergelegd, maar zou de directie denken aan een openingsbod van vijf miljoen euro.

De kans dat Owen Wijndal komende zomer weggaat bij AZ is, ondanks dat hij net zijn contract heeft verlengd, bijna honderd procent. En dus hebben de Alkmaarders alvast zijn opvolger vrijwel zeker binnen: Mees de Wit komt over van PEC Zwolle. De onderhandelingen zijn volgens VI ‘in een stroomversnelling geraakt’.


De strijd om Cody Gakpo krijgt mogelijk een grote wending. Onlangs werd Arsenal naar voren geschoven als topkandidaat, maar The Mirror zinspeelt inmiddels op Manchester United als nieuwe werkgever van de PSV-aanvaller. Erik ten Hag zwaait volgend seizoen vrijwel zeker de scepter bij Manchester United, hij zou Gakpo – matchwinner in de TOTO KNVB Bekerfinale – mee willen nemen.

Alexander Büttner doet het dit seizoen uitstekend bij RKC in de Eredivisie, maar omdat zijn contract komende zomer afloopt dreigt een afscheid. De Graafschap wil hem terug naar Gelderland halen, zo weet De Gelderlander. Büttner, geboren in de Achterhoek, staat samen met streekgenoot Boyd Lucassen (aflopend contract bij Go Ahead Eagles) bovenaan het verlanglijstje van De Superboeren.


Buitenland:

De kans is groot dat Darwin Núñez komend seizoen niet meer voor Benfica speelt. De aanvaller staat in de belangstelling van veel Europese topclubs. Benfica zet hoog in en rekent op een megatransfer van de spits. Volgens de Portugese krant Record denkt de Portugese topclub een bedrag van honderd miljoen euro te kunnen ontvangen voor de Uruguayaanse aanvaller. Met name uit Engeland is er veel interesse voor Núñez, waarbij volgens de Daily Mail Manchester United, Arsenal, West Ham United en Newcastle United de spits willen overnemen.

Peter Bosz kan komend seizoen mogelijk beschikken over de diensten van Alexandre Lacazette. De oud-spits van Olympique Lyon heeft een aflopend contract bij Arsenal en zou een terugkeer bij zijn jeugdliefde wel zien zitten. In de zomer van 2017 ruilde de Franse Spits Lyon in voor Arsenal, dat een dikke vijftig miljoen euro moest betalen voor de spits. Bij Lyon scoorde Lacazette aan de lopende band, wat de aanvaller een transfer opleverde naar The Gunners. In Londen kon de Fransman de hoge verwachtingen echter niet waarmaken, mogelijk keert hij terug bij Lyon.

TIP: Ruim driemaal je inleg als Arsenal in de top-vier eindigt dit seizoen. Bovendien krijgen nieuwe klanten 250eu bonus!

Waar speelt Lacazette volgend seizoen?

  • Arsenal
  • Lyon
  • Ergens anders
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
9+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
3+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
30+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
35+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
14+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
37+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
381+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
10:00
485+
Vermoedelijke opstelling NEC in bekerfinale tegen Feyenoord: opluchting in Nijmegen
09:54
193+
‘Bekerwinst niet nodig voor Feyenoord, twee keer dik gewonnen van Ajax’
09:39
11+
Trotse De Roon: “Als het zelfs tegen het grote Liverpool kan…”
09:24
347+
Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’
09:09
190+
‘Ajax-blunder met AZ-toptalent’
08:55
526+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
08:40
56+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
586+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
55+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
23:44
269+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
143+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
77+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie