‘Ajax-selectie baalt van acties Ten Hag’

Foto: ‘Ajax-selectie baalt van acties Ten Hag’

Erik ten Hag is begonnen aan zijn laatste maanden als Ajax-trainer. Hij maakt in de zomer de overstap naar Manchester United, maar zijn vertrek lijkt niet geruisloos plaats te vinden.

De Telegraaf heeft de indruk dat Ten Hag in de persoon van directeur Marc Overmars ‘de ideale buffer’ mist. Het medium legt uit: “Wellicht had Overmars de trainer ervan kunnen weerhouden in de bekerfinale Brian Brobbey de voorkeur te geven boven Sébastien Haller. Gezien de snelheid van Brobbey, die graag de diepte zoekt, was die keuze in tactisch opzicht te verantwoorden, maar met het oog op het restant van de competitie niet.”

Clubwatcher Mike Verweij wijst de fraaie statistieken van Haller: “Om dan in de bekerfinale niet te mogen starten, is een klap in het gezicht, die ook Kenneth Taylor incasseerde. De middenvelder stak de laatste weken in goede vorm, werd door de trainer zelf geprezen om zijn ontwikkeling, maar verpieterde tegen PSV op de bank. Dat Mo Ihattaren, weliswaar op een andere positie, wel speeltijd kreeg, zal zijn gemoedstoestand niet verbeteren.”

Er is nóg een probleem op komst: de aanstaande overstap naar United. Volgens Verweij zal Ten Hag zelf de volledige focus op Ajax houden. “Opmerkingen dat hij al met zijn gedachten in Manchester is, raken kant noch wal. Maar waarom maakt hij het zichzelf zo moeilijk? Elke week weer zal de vraag over United terugkeren. Zelfs zijn spelers prikken door het toneelstukje heen.” 

Eindigt NEC-Ajax gelijk? De odd is 7.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
521+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie