Romano weet het zeker: Ten Hag van Ajax naar Man United

Foto: Romano weet het zeker: Ten Hag van Ajax naar Man United

Erik ten Hag wordt de nieuwe coach van Manchester United. Transferexpert Fabrizio Romano liet maandag aan het eind van de middag weten dat de deal rond is. De 52-jarige trainer neemt zo na vierenhalf jaar afscheid van Ajax.

Er werd de voorbije weken al velen malen bericht over de overstap van Ten Hag van Ajax naar Manchester United, maar het was wachten op witte rook. Ondanks dat de clubs nog geen akkoord hebben gemeld, weet Romano dat het akkoord over het contract bijna is bereikt. Het welbekende ‘here we go’ kon de Italiaan dan ook al van stal halen. In het kielzog van de Tukker zal zeer waarschijnlijk Mitchell van der Gaag meekomen.

Onderhandelingen tussen clubs

Het is de vraag hoe de rest van de technische staf eruit komt te zien. René Meulensteen is een belangrijke kandidaat om terug te keren bij The Mancunians, ook de genoemde Steve McLaren heeft een verleden bij de Engelse grootmacht. United moet nog wel het contract van Ten Hag bij Ajax, dat nog een jaar doorloopt, afkopen. Volgens de berichtgeving gaat het om een afkoopsom van twee miljoen euro. Die onderhandelingen zijn nog bezig, wanneer die zijn afgerond zal men het nieuws vermoedelijk wereldkundig maken.

Tijdens de voorbije duels van de Amsterdammers wilde Ten Hag niet ingaan op de interesse van Man United. Dat gold ook tijdens de met 2-1 verloren bekerfinale tegen PSV van gisteren. Komend weekend speelt Ajax tegen NEC in de Eredivisie. Zeker na het verlies tegen de Eindhovenaren, zullen de Amsterdammers en Ten Hag gebrand zijn de landstitel te winnen.

Ga je voor een 2-0 overwinning van Ajax tegen NEC? Pak 7.50x je inzet!

Wordt Ten Hag bij United een succesverhaal?

  • Ja, geloof ik echt in
  • Nee, helaas…
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie