België kan tegen Oranje beschikken over snel herstelde Hazard

Foto: België kan tegen Oranje beschikken over snel herstelde Hazard

Ook dit seizoen wilde het niet bepaald vlotten bij Eden Hazard. De Belgische aanvaller ligt momenteel weer in de lappenmand bij Real Madrid, maar nu is er toch weer hoop dat hij dit seizoen nog in actie kan komen. Dat betekent ook dat hij wellicht kan aantreden tegen Nederland in de Nations League.

Hazard ging tijdens de vorige interlandbreak immers opnieuw onder het mes. Op 29 maart liet hij zich opereren om het plaatje uit zijn enkel te laten verwijderen. Op die manier hoopt hij zich straks weer vrijer te kunnen bewegen. De herstelperiode werd geschat op vier tot zes weken, waardoor velen onze zuiderbuur al afschreven voor dit seizoen. Maar hij kan Real mogelijk toch nog van dienst zijn. 

Drie weken later stond Hazard immers een eerste keer terug op het trainingsveld. Hij werkte wel nog individueel. Het zal dus nog even wachten zijn voor hij echt weer op het veld zal staan, maar zijn herstel lijkt dus op schema te liggen. Trainer Carlo Ancelotti kan er nog een extra troef bijkrijgen voor de laatste rechte lijn in de titelstrijd en de halve finales van de Champions League. Daarin neemt Real het volgende week op tegen Manchester City. 

Rode Duivels

Ook Roberto Martinez zal het graag zien gebeuren, want hij lijkt zo eindelijk nog eens een volledig fitte Hazard te kunnen verwelkomen. Op 3 juni staat de derby van de Lage Landen tussen België en Nederland op het programma. Sinds eind 2019 speelde hij echter nog slechts één volledige wedstrijd voor de nationale ploeg. De Belgen kunnen steeds minder vaak op de voormalig sterspeler rekenen.

Winst voor Oranje tegen België? De quotering staat momenteel op 3.20!

Moet Oranje nog vrezen voor een fitte Hazard?

  • Ja, blijft een topspeler
  • Nee, hij presteert al jaren niet meer
21+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie