Stekelenburg ‘verklapt leugen Ten Hag’

Foto: Stekelenburg ‘verklapt leugen Ten Hag’

Maarten Stekelenburg heeft na afloop van PSV – Ajax per abuis verklapt dat zijn trainer Erik ten Hag een leugentje verkondigde over doelman André Onana. Stekelenburg vertelde dat hij al aan het begin van de week te horen had gekregen dat hij zou gaan keepen.

Vervolgens haakte Onana af ‘met een liesblessure’. “Dat is pas een paar dagen later gebeurd”, zegt Stekelenburg. En dat terwijl Ten Hag op een vraag van Hans Kraay jr. vóór de wedstrijd of Onana dóór de boodschap van Ten Hag is afgehaakt (‘Is Onana geblesseerd afgehaakt, of heb jij gezegd: ‘Je gaat afhaken’?”), nog zei: “Nee, hij is geblesseerd.”

Over de wedstrijd

Hoe dan ook had Stekelenburg (39) er ‘zin in’. “Finales willen we allemaal spelen, daar doe je het voor. Je wil prijzen winnen, het is alleen jammer genoeg niet gelukt. Ik ben er lang uit geweest, maar was wel blij. Dan ga je je voorbereiden, dat is het eigenlijk. Het is lang geleden dat ik speelde, maar ik heb wel vaker een periode gehad dat ik niet speelde, alleen toen trainde ik wel door. Dan mag je meteen beginnen in zo’n wedstrijd, maar op het moment dat het fluitsignaal gaat, gewoon je ding doen. De spanning was daarvoor al weg, hoor.”

Volgens de ervaren sluitpost zat er meer in voor Ajax. “We speelden een redelijke eerste helft. Het is een topwedstrijd die beslist wordt op kleine dingen. We gaven het na rust binnen vijf minuten weg..”

Houdt Ajax de nul tegen NEC? Ruim tweemaal je inleg!

Stekelenburg komt ook gewoon tekort

  • Eens
  • Oneens
377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie