‘Ten Hag gaat nu al los bij Manchester United’

Foto: ‘Ten Hag gaat nu al los bij Manchester United’

Oefenmeester Erik ten Hag geeft telkens maar weer aan dat hij ‘alleen met Ajax bezig is’, maar de berichten van de Engelse media schetsen een heel ander beeld. De Tukker zou namelijk al een flinke vinger in de pap hebben bij zijn aanstaande werkgever.

Allereerst heeft hij zich volgens de Engelsen al gebogen over de invulling van zijn staf, waarbij hij de namen van Steve McClaren en Robin van Persie naar voren zou hebben geschoven. De komst van ‘RVP’ ligt wat moeilijk, zo weten we inmiddels, omdat hij nog niet veel ervaring heeft als trainer. Daarom is het voor hem lastig om een werkvergunning te krijgen, door de Brexit.

Daarnaast heeft Ten Hag de selectie van The Red Devils naar verluidt al kritisch bekeken: de Tukker zou aangegeven hebben dat hij Eric Bailly, Anthony Martial (uitgeleend aan Sevilla) en Phil Jones niet goed genoeg vindt dan wel niet nodig heeft. De (eerdergenoemde) namen van Cristiano Ronaldo en Paul Pogba vallen dit keer niet.

Transfers

Ook zou de huidige Ajax-trainer om de komst van twee (dure) spelers gevraagd hebben: Jurriën Timber van Ajax en Aurélien Tchouaméni van AS Monaco. De Nederlander kennen we allemaal wel, maar de andere speler is een 22-jarige Franse middenvelder die dit seizoen furore maakt in de Ligue 1. In een eerder stadium werd hij al aan Real Madrid gelinkt, maar Ten Hag zou dus óók flink onder de indruk zijn van zijn kwaliteiten. Overigens heeft United naar verluidt eveneens een oogje op Enzo Fernández, die de laatste weken schittert bij River Plate.

Verdien 19 keer je inleg als Ajax morgen met 3-0 wint!

Is Ten Hag al bezig met United?

  • Ja, zo werkt het gewoon
  • Nee
1110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie