‘Kreeg bij Feyenoord al snel een label, werd afgeschreven’

Foto: ‘Kreeg bij Feyenoord al snel een label, werd afgeschreven’

Eén van de miskopen van Feyenoord uit de afgelopen jaren is middenvelder Mark Diemers, die inmiddels actief is bij Hannover 96 in de Duitse 2. Bundesliga. Hij wordt gehuurd en hoopt dat hij ook volgend seizoen in het buitenland speelt.

In 2020 kwam Diemers transfervrij naar Rotterdam. “Bij Feyenoord kreeg ik al snel een label. Ik kwam van het kleine Fortuna Sittard, had nog niets kunnen laten zien, maar werd al afgeschreven. Het is geen eerlijke strijd geweest. Intern werd ik gewaardeerd, maar extern was dat minder het geval. Hoewel het buitenland nooit een kinderdroom is geweest, kwam de interesse van Hannover 96 als geroepen”, vertelt hij aan ELF Voetbal.

Gehuurd

Dit seizoen staat hij al op tien optredens voor Hannover, waarvan negen als basisklant. “Ik zou graag in het buitenland blijven. Of dat in Hannover is of ergens anders, zie ik wel. Het bevalt in elk geval goed. Ik woon op dit moment in een hotel en blijf daar de komende maanden.”

“De Duitse taal versta ik goed, maar ik spreek meestal gewoon Engels. Mocht ik langer blijven, dan ga ik de taal zeker leren. Het moeilijkst is dat ik vaak zonder mijn familie ben. Eerst het seizoen tot een goed eind brengen, want we zijn nog niet helemaal veilig. Dan pas maak ik een keuze, maar één ding is zeker: dit avontuur bij Hannover 96 smaakt naar meer van het buitenland.”

Wint Hannover van Fortuna Dusseldorf? Odd 3.40!

Diemers kan wel degelijk nog van waarde zijn voor Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie