Nederlanders Club Brugge minder waard, goed nieuws Zirkzee

Foto: Nederlanders Club Brugge minder waard, goed nieuws Zirkzee

De informatieve en populaire website Transfermarkt heeft de Belgische competitie een update van de marktwaardes van de spelers gegeven. Vandaag de dag spelen er behoorlijk wat Nederlanders in de Jupiler Pro League en dus zeker interessant om te volgen.

We nemen eerst een kijkje bij Club Brugge. Noa Lang zit niet in de beste fase, al lijkt hij zijn basisplaats wel weer terug te hebben bij Blauw-Zwart. De Oranje-aanvaller is momenteel naar verluidt zo’n 22 miljoen euro waard, dat is drie miljoen minder dan de 25 miljoen van voorheen. De routiniers Ruud Vormer en Bas Dost komen nog weinig voor in de plannen van Alfred Schreuder en moesten ook een verlies slikken.

Zirkzee en Nieuwkoop

Beter nieuws is er voor Joshua Zirkzee. De Bayern München-huurling van Anderlecht zit voor het eerst in de dubbele cijfers. Zijn waarde stijgt van acht miljoen euro naar elf miljoen. Verder verbeterde Bart Nieuwkoop, van revelatie Union Sint-Gilles, een paar ton naar 2,5 miljoen euro.

Er ontstond een unicium rond Charles De Ketelaere: voor het eerst werd er een speler in België getaxeerd op dertig miljoen euro. “Hij heeft een profiel waar veel topclubs naar op zoek zijn: lang met goede technische vaardigheden”, legt Area Manager Bart Tamsyn uit. De Ketelaere vergroot op die manier het gat met zijn dichtste achtervolgers, ploegmaat Noa Lang en Genk-spits Paul Onuachu.

Inzetten op wedstrijd in de Jupiler Pro League? Check bet365 voor de beste quoteringen!

Eens met deze waardes?

  • Ja
  • Nee
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie