Barcelona zit weer met peperdure Pjanic opgezadeld

Foto: Barcelona zit weer met peperdure Pjanic opgezadeld

Miralem Pjanic keert komende zomer terug bij Barcelona. De Catalanen hadden de middenvelder dit seizoen verhuurd aan Besiktas, in de hoop dat de Turkse topclub de Bosniër definitief wilde inlijven. De Turken zien echter van een koop af, waardoor de peperdure Pjanic gewoon op de loonlijst blijft staan van Barcelona.

Het Spaanse Marca meldt echter dat Besiktas Pjanic niet definitief wil overnemen. Barcelona ziet de middenvelder komende zomer het liefst vertrekken, gezien Pjanic een dure kostenpost is. Volgens Marca strijkt de middenvelder dertig miljoen euro op aan salaris en afschrijvingen. Een vertrek van Pjanic zou de Azulgranas meer financiële ruimte geven. Bij Barcelona hoeft Pjanic op weinig speeltijd te rekenen onder het bewind van Xavi Hernández.

Sneer naar Koeman

Onder Ronald Koeman kwam Pjanic wel meerdere wedstrijden in actie, maar de Bosniër kon zich niet opwerken tot een vaste basiskracht. De middenvelder kwam in Camp Nou niet tot bloei en haalde eerder in het seizoen tegenover Marca als eens vernietigend uit naar Koeman. “Tot op de dag van vandaag weet ik niet precies wat hij wilde. Hij gaf me geen uitleg en heeft ook geen oplossing gezocht. Zijn manier van communiceren was heel vreemd. Ik had liever dat hij direct met mij had gecommuniceerd, want dit heb ik nooit eerder meegemaakt. Ik heb nooit problemen gehad met clubs of coaches. Ik had overal een goede relatie met mijn coaches, maar ik weet niet wat hier fout ging.”

Barcelona heeft geen moeite met Eintracht Frankfurt. Een mooie odd van 1.40!

Moet Barcelona Pjanic laten gaan?

  • Ja
  • Nee
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie