‘Nachtmerrie Onana komt uit’

Foto: ‘Nachtmerrie Onana komt uit’

Iedereen weet inmiddels wel dat André Onana hard op weg is naar Internazionale, wegens een aflopend contract loopt hij gratis en voor niets de deur uit bij Ajax. Echter, de Italianen zien natuurlijk óók wel dat de Kameroener de laatste tijd niet goed bezig is.

En dat zou er volgens de Italiaanse media voor kunnen zorgen dat de plannen enigszins bijgesteld worden. De bestemming van Onana is en blijft het Giuseppe Meazza, maar het is de grote vraag of hij ook daadwerkelijk eerste keeper wordt bij de Nerazzurri.

Op dit moment staat routinier Samir Handanovic (38 jaar oud) nog tussen de palen in Milaan, maar hij beschikt over een aflopend contract bij Inter. Dat wordt mogelijk verlengd, waarna de Sloveen en Onana uit moeten maken wie de nieuwe eerste keeper wordt bij de Nerazzurri. Waarbij Handanovic misschien wel een streepje voor heeft…

“I don’t give a shit”

Dat Onana onder vuur ligt in Amsterdam is wel duidelijk en afgelopen zaterdagavond tegen Sparta Rotterdam werd hij uitgefloten door het publiek in de ArenA. Na de partij (2-1 overwinning) werd hij daarnaar gevraagd. “Het maakt me niet uit wat mensen vinden”, zei hij. Ik weet wat ik voor de club heb gedaan. Ze kunnen naar me zingen, huilen of wat dan ook. Maar I don’t give a shit.” Daar voegde hij vervolgens aan toe: “Ik ben hier nog een paar weken en doe mijn best. Kritiek is onderdeel van het leven. Laat ze het maar doen. Het is mijn leven. Laat me mijn verhaal zelf schrijven. Nogmaals, ze kunnen zingen of huilen, maar I don’t give a shit.”

Verdien 1.95 keer je inleg als Inter volgende week van AC Milan wint!

Eerste of tweede keeper bij Inter?

  • Eerste keeper
  • Tweede keeper
2158+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie