TRANSFERUURTJE: Toptransfers voor Memphis, Danjuma

Foto: TRANSFERUURTJE: Toptransfers voor Memphis, Danjuma

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Jan van Merwijk lijkt te vertrekken als directeur van Stadion Feijenoord. De recente ontwikkelingen rond Feyenoord City lijken debet te zijn aan aan deze situatie. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl bericht: “De wegen tussen Jan van Merwijk en Stadion Feijenoord zullen op korte termijn gaan scheiden. Ook staat er al een vervanger klaar voor de vrijgekomen functie directeur stadion, waarvan de naam snel zal volgen.”

Er is géén sprake van een overstap van Ajax-trainer Erik ten Hag naar RB Leipzig. Alles wijst daarmee weer op een zomerse overstap naar Manchester United. Patrick Berger, journalist van SPORT1, is duidelijk: “Of RB Leipzig de potentiële deal van Erik ten Hag met Manchester United probeert te kapen? Absolute onzin! De Nederlander was in het verleden kandidaat bij RB Leipzig, maar de club is zeer tevreden over Domenico Tedesco. Ten Hag blijft topkandidaat bij Manchester United.”

Marco van Ginkel tekende afgelopen zomer (nog maar eens) bij PSV en begon daar uitstekend, maar de laatste maanden komt hij er amper nog aan te pas. Na afloop van het duel met RKC vroeg analist Kees Kwakman zich af hoe hij zijn eigen sportieve toekomst ziet. “Daar ben ik nu niet per se mee bezig, ik concentreer me nog gewoon op dit seizoen. Of ik nu niet nadenk over mijn toekomst? Natuurlijk, maar dat is nu niet relevant.”

Buitenland:

Memphis Depay staat al na één seizoen voor een vertrek bij FC Barcelona. Er liggen verschillende opties al tafel, maar één daarvan lijkt concreet te worden. Volgens Catalaanse media verhuist Memphis mogelijk naar Atlético Madrid. De Spaanse topclub wil Antoine Griezmann permanent overnemen van Barcelona, dat andersom juist João Félix zou willen overnemen. Om deze onderhandelingen te laten slagen zou het voor Barça een serieuze optie zijn om de Oranje-international als ruilmiddel in te zetten.

Er lonkt een absolute droomtransfer voor Arnaut Danjuma. Volgens El Nacional, een Catalaanse krant, wil Liverpool de overstap van de Oranje-international in een stroomversnelling brengen. Liverpool-manager Jürgen Klopp is volgens het Catalaanse medium zeer gecharmeerd van Danjuma (25). Om die reden heeft hij de clubleiding geadviseerd om de onderhandelingen met diens management op te starten. Liverpool zou daarmee deels anticiperen op het mogelijke vertrek van steraanvaller Mohamed Salah, wiens contract in 2023 afloopt.

Scoort Danjuma wéér tegen Bayern? De odd is 3.60!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Danjuma is in potentie nog beter dan Memphis

  • Eens
  • Oneens
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:39
0+
Trotse De Roon: “Als het zelfs tegen het grote Liverpool kan…”
09:24
27+
Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’
09:09
38+
‘Ajax-blunder met AZ-toptalent’
08:55
56+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
08:40
23+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
164+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
33+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
23:44
235+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
117+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
71+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
36+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
451+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
173+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
43+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
245+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
88+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
130+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
671+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
318+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
345+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie