‘Ten Hag verlaat Ajax, maar níét voor United’

Foto: ‘Ten Hag verlaat Ajax, maar níét voor United’

Alles leek al in kannen en kruiken betreft Erik ten Hag en Manchester United, maar het zou zomaar kunnen dat de Tukker er voor kiest om Ajax voor een hele andere club te verlaten.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft RB Leipzig zich namelijk ook nog gemeld voor Ten Hag. “De huidige nummer 4 van Duitsland meldde zich eerder deze maand bij het management van de 52-jarige Ten Hag. Daar heeft Leipzig ook gesprekken mee gevoerd, de trainer was daar zelf niet bij. Leipzig verving Jesse March in de eerste seizoenshelft door Domenico Tedesco, onder wie de club is opgekrabbeld. Tedesco is bovendien nog in het bezit van een contract tot medio 2023”, weet de krant.

‘United blijft favoriet’

Het AD benadrukt verder wel nog dat United nog altijd op pole-position lijkt te liggen. “De afgegleden Engelse gigant ziet in de Ajax-trainer de topkandidaat om de club weer naar de nationale en Europese top te stuwen. Een uitgemaakte zaak is de overstap van Ten Hag nog altijd niet, aangezien beide partijen nog in conclaaf zijn over contractuele voorwaarden en de mogelijke invloed van de beoogde manager op het spelersbeleid.”

Zelf wilde Ten Hag gisteravond niet ingaan op alle speculaties. Na de zege op Sparta zei hij: “We spelen volgende week de bekerfinale tegen PSV. Als jullie het niet erg vinden ga ik me daarop richten.”

Wint Ajax volgende week de bekerfinale? Waag een gokje bij bet365!

Leipzig is een betere stap voor Ten Hag dan United

  • Eens
  • Oneens
327+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie