Ten Hag gaat in op blessuregevallen: ‘Bekerfinale?’

Foto: Ten Hag gaat in op blessuregevallen: ‘Bekerfinale?’

Ajax kent nogal wat personele problemen en op deze zaterdagavond is het er bepaald niet beter op geworden. Nicolás Tagliafico en Davy Klaassen vielen bijvoorbeeld uit met pijntjes. Hoe zit het met de beschikbaarheid van de Ajacieden tegen PSV in de bekerfinale?

“Die situatie met Tagliafico was ongekend”, zegt coach Erik ten Hag tegen ESPN. “Hij krijgt een zware trap in de hoek. Sparta krijgt er nog een hele groot kans uit ook. Zijn blessure wachten we af. Het is een grote vleeswond, maar ik denk niet dat het discutabel is voor de bekerfinale.”

En Lisandro Martínez? De landgenoot van Tagliafico was vandaag niet van de partij: “Martínez is naar Argentinië vanwege privé-omstandigheden. Zijn blessure? Dat gaan we komende week zien. Ik ga er eigenlijk van uit dat hij terugkeert in de bekerfinale.”

De Steek is back

Maarten Stekelenburg was juist wel weer van de partij en André Onana ging andermaal in de fout: “Dat is een open deur intrappen. Het was niet handig. Dit mag niet gebeuren. Duidelijk.” En Stekelenburg? “Hij is niet honderd procent fit, maar dat hij op de bank zit geeft wat aan.”

Daley Blind, eerder uitgefloten, werd dit keer toegejuicht door de Ajax-supporters: “Ik had me eraan gestoord, ja. Vandaag was het wel goed. Het publiek heeft het goed opgepakt door hem te ondersteunen. Zo hoort het.”

Manchester United

Als laatste: de geruchten rond zijn persoontje en Manchester United… “Er zijn altijd geruchten omtrent spelers en trainers van Ajax. Daar hebben we het niet over samen. We hebben het over de wedstrijden waarop we ons moeten richten. En nu komt er een mooie aan, een finale.”

Verdien 9 keer je inleg als PSV morgen gelijkspeelt!

Gaat Ajax de beker winnen?

  • Ik denk van wel
  • Ik denk van niet
437+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie