‘Feyenoord structureel benadeeld’

Foto: ‘Feyenoord structureel benadeeld’

Oefenmeester Arne Slot en zijn ‘Feyenoord-adjudanten’ maakten tijdens het Conference League-duel met Slavia Praag bij tijd en wijle een wat… opgefokte indruk. Dat kwam ergens vandaan, want de Rotterdammers worden dit seizoen wel héél vaak benadeeld…

Het Algemeen Dagblad analyseert op zaterdagochtend: “De arbitrale beslissingen die in het nadeel uitvallen van Feyenoord (toegegeven, het zijn er best veel) zitten overduidelijk heel erg diep in Rotterdam-Zuid. Trainers en spelers kunnen de momenten waarop ze in hun ogen benadeeld werden ook moeiteloos opsommen. Die twee penalty’s in Alkmaar, onterecht volgens Slot & co, die de Rotterdammers de das om deden. Opvallende momenten waren er ook al eind augustus in de Galgenwaard, waar FC Utrecht twee strafschoppen kreeg en er eentje werd teruggedraaid door de VAR, terwijl de kalktrap die Feyenoord mee kreeg bij hoge uitzondering werd geannuleerd door een ingreep van de assistent-scheidsrechter.”

Klassieker

We zijn er nog láng niet… “En dan was er onlangs nog Ajacied Lisandro Martínez, die het zich kon permitteren om Cyriel Dessers een flinke beuk te geven in het stafschopgebied, wat tijdens De Klassieker werd genegeerd door arbiter Danny Makkelie. Bij de eerdere Klassieker, in De Kuip: een ordinaire klap van Antony op het hoofd van Tyrell Malacia, genegeerd door Higler én door de VAR. PEC-verdediger Maikel van der Werff, die met bewust hands een vrije doortocht van Bryan Linssen wist te voorkomen en daar geen rode maar een gele kaart voor kreeg van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.”

En nóg niet… “In de vorige ronde van de Conference League, tegen Partizan, werd zowel in Belgrado als in Rotterdam een zuivere goal van Dessers afgekeurd. En donderdag mocht Olayinka Slavia op 1-1 brengen, ondanks het feit dat ploeggenoot Yira Sor hinderlijk buitenspel stond. Bij die laatste drie gevallen was geen VAR aanwezig om de arbitrage bij te sturen.”

“Ik kijk heel erg veel voetbal…”

Slot wordt geciteerd: “Ik kijk heel erg veel voetbal. En dan zie ik overal emotionele reacties bij clubs die onrecht wordt aangedaan. Van spelers én stafleden. Dat het bij ons nu blijkbaar extra opvalt komt doordat we misschien vaak reageren óf omdat ons dit zo vaak overkomt…”

Verdien 1.57 keer je inleg als Feyenoord bij Heracles Almelo wint!

Wordt Feyenoord structureel benadeeld?

  • Ja
  • Nee
891+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:09
0+
‘Walgelijk’ Vandaag Inside met grond gelijkgemaakt
14:46
14+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
38+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
49+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
110+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
37+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
13:26
97+
‘Deense huurling vertrekt definitief bij Ajax’
13:10
89+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
20+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
83+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
125+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
266+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
111+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
48+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
11+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
83+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
217+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
37+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
149+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie