Bodo doet aangifte: coach ‘gewurgd’ door Roma-staflid

Foto: Bodo doet aangifte: coach ‘gewurgd’ door Roma-staflid

Gisteravond won FK Bodo/Glimt met 2-1 van AS Roma, in het heenduel van de kwartfinale Conference League. Dat ging gepaard met een hevige vechtpartij op én naast het veld. Inmiddels hebben de Noorse gastheren aangifte gedaan.

De Noorse irritatie begon al vroeg door het gedrag van Roma-keeperstrainer Nuno Santos richting de vierde official van dienst. Na afloop van de wedstrijd ging het helemaal mis toen de Zweedse hoofdtrainer Kjetil Knutsen slaags raakte met Santos, op weg naar de kleedkamers.

‘Gewurgd’

Knutsen reageert in een officieel statement op de website van Bodo: “Hij greep me bij mijn nek en duwde me tegen de muur. Het is niet meer dan normaal dat ik me toen moest verdedigen.” En Bodo vult als club nog aan: “Het gedrag van Rome is niet alleen een fysieke aanval op Kjetil Knutsen, maar het is een systematische aanval op de waarden van Glimt. Wij als kleine club kunnen niet met een hoed in de hand staan ​​en dergelijk gedrag accepteren.”

Er gaat daarom aangifte gedaan worden. “Het is totaal onhoudbaar met dergelijk gedrag. Dit is een systematische provocatie, manipulatie en tenslotte de uitoefening van fysiek geweld tegen Kjetil Knutsen.” Algemeen directeur Frode Thomassen ‘rekent erop dat de UEFA een passende straf uit gaat delen aan Roma’.

Wint Bodo ook in Rome? Pak acht keer je inleg bij bet365!

Gaat Bodo Roma uitschakelen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie