PEC-held Van Polen plakt er nog een jaar aan vast: “Ongeacht welk niveau”

Foto: PEC-held Van Polen plakt er nog een jaar aan vast: “Ongeacht welk niveau”

Bram van Polen speelt ook komend seizoen voor PEC Zwolle. Het 36-jarige clubicoon heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd en begint komende zomer aan zijn zestiende seizoen in Zwolle.

De ervaren aanvoerder is nog altijd een van de steunpilaren van het elftal. Dit seizoen speelde de centrale verdediger vooralsnog 24 Eredivisie-duels, waarvan 22 de volle negentig minuten. Van Polen maakte ook nog eens vier doelpunten daarin. Momenteel zijn De Blauwvingers verwikkelt in een heftige strijd tegen degradatie. Het zal erom spannen of de huidige hekkensluiter ook volgend seizoen nog op het hoogste niveau actief zal zijn.

Waarde voor de club

“Er zijn voldoende uitdagingen om juist nu nog een jaar door te gaan. Ik voel me hartstikke fit en kan van waarde zijn voor mijn club”, begint Van Polen op de clubwebsite. “Ook in dit sportief lastige jaar is dat niet anders. Volgend seizoen wil ik er weer bij zijn, ongeacht op welk niveau de club acteert. Maar laat één ding duidelijk zijn: het geloof in een goede afloop van dit seizoen is bij mij net als binnen de rest van de spelersgroep groot. Ja we staan laatste en ja er is een achterstand, maar de veilige haven is met 3 punten veel dichterbij dan eerder dit seizoen. We gaan de komende weken dan ook keihard door met onze missie om PEC Zwolle in de Eredivisie te houden, want daar horen we thuis.”

Technisch manager Mike Willems was er snel uit met Van Polen: “Met Bram hebben we geen lange onderhandelingen hoeven voeren. Hij heeft al vroeg laten weten nog graag een jaar bij te tekenen en ook wij zien volgend seizoen een belangrijke rol voor Bram weggelegd. Bram heeft zijn waarde voor de club, binnen en buiten de lijnen van het veld. Dat zien we wekelijks. Het doet me dan ook goed dat we hem binnenboord houden.”

Treffen van Van Polen tegen AZ? Profiteer van de odd van 13!

Ben jij een Van Polen-fan?

  • Ja, mooie gast!
  • Niet echt…
15+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie