‘Sinisterra sprak al met nieuwe club’

Foto: ‘Sinisterra sprak al met nieuwe club’

Luis Sinisterra lijkt aan zijn laatste maanden bij Feyenoord bezig. De Colombiaanse aanvaller draait een topseizoen in De Kuip en dat valt ook buiten onze landsgrenzen op. Het contract van de buitenspeler loopt nog tot 2024, dus aankomende zomer lijkt hét moment om flink te cashen voor de twee miljoen euro kostende aankoop. 

Volgens L’Equipe zijn de eerste gesprekken over een zomerse overgang van Sinisterra al achter de rug. Het Franse tijdschrift schrijft dat LOSC Lille een ontmoeting heeft gehad met het management van de Colombiaanse vleugelspeler. De werkgever van Sven Botman, die op het punt staat om naar AC Milan te vertrekken, zou in de zomer toe willen slaan. 

Luis Sinisterra en Feyenoord

Niet alleen Lille, ook OGC Nice heeft warme belangstelling voor Sinisterra. De werkgever van Justin Kluivert, Paulo Rosario en Calvin Stengs zou de situatie van de international van Colombia nauwlettend in de gaten houden. Eerder werd al bekend dat Feyenoord open zou staan voor een transfer van de vleugelspeler. 

Het contract van Sinisterra loopt nog tot 2024. Aankomende zomer is het moment om écht te cashen. Sinisterra heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van 18 miljoen euro. Feyenoord zou rond de twintig miljoen euro verlangen voor de aanvaller, die daarmee het transferrecord van Dirk Kuyt uit de boeken zal doen.  

Sinisterra werd in de zomer van 2018 voor twee miljoen euro overgenomen van Once Caldas. Dit seizoen is de buitenspeler goed voor 19 doelpunten en 11 assists in 39 wedstrijden voor de club. De Colombiaan krijgt vanavond tegen Slavia Praag opnieuw de kans om uit te blinken en de scouts van Lille, Nice en misschien wel grotere clubs te overtuigen van zijn kwaliteiten. 

Sinisterra maakt deze zomer transfer

  • Ja
  • Nee
184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie