Aad de Mos: ‘PSV moet afscheid nemen van Drommel’

Foto: Aad de Mos: ‘PSV moet afscheid nemen van Drommel’

PSV moet na dit seizoen afscheid nemen van Joël Drommel. In een video van het Eindhovens Dagblad vertelt de Mos dat Drommel niet aan de eisen van de topclub kan voldoen. Drommel heeft het al het gehele seizoen lastig bij de Eindhovenaren en ging ook in de wedstrijd tegen FC Twente weer een aantal keren de mist in. 

De keeperskwestie speelt al het gehele seizoen bij de Eindhovenaren, waarin Drommel geen onuitwisbare indruk maakt. De goalie maakt met enige regelmaat een fout en werd tegen AZ zelfs gepasseerd ten faveure van Yvon Mvogo. De Zwitser ging echter tegen de Alkmaarders ook de fout in, waardoor Drommel zijn plek onder de lat snel weer terug had. Desondanks ziet de Mos het niet in Drommel en hij adviseert Ruud van Nistelrooy dan ook afscheid van de keeper te nemen. “PSV moet internationaal mee gaan doen. Als je gaat doorselecteren, zijn er drie criteria: blijven, twijfel of weg. Voor mij is er maar één oplossing en dat is weg. Het is te weinig.”

Drommel moet weg

Eerder al meldde het Eindhovens Dagblad dat PSV komende zomer twee nieuwe doelmannen wil aantrekken. Een keeper die de concurrentiestrijd moet aangaan met Drommel en een nieuwe derde keeper. De Mos is echter niet overtuigd van het aanblijven van Drommel. “Dan moet je een goede tweede keeper hebben. Als hij weer moet spelen en een eerste keeper moet vervangen, dan begint het geroezemoes alweer op de tribune. Bij PSV gaat dat niet.”

PSV speelt minimaal gelijk bij Leicester City voor 3.60 keer je inzet!

Heeft Aad de Mos gelijk?

  • Ja
  • Nee
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie