‘Ten Hag krijgt advies voor nieuwe transfers’

Foto: ‘Ten Hag krijgt advies voor nieuwe transfers’

Huidig Manchester United-manager Ralf Rangnick heeft een duidelijke profielschets gegeven over zijn opvolger. Een positie waarvoor Ajax-trainer Erik ten Hag een belangrijke kandidaat lijkt. Ten Hag voerde al eerste gesprekken met de Premier League-club, maar moet afwachten of de Engelsen daadwerkelijk met hem in zee willen.

Tegenover United Report laat huidig trainer Rangnick zijn licht schijnen over de volgende United-manager. “Wanneer het duidelijk wordt wie de nieuwe hoofdtrainer gaat worden, dan zijn een aantal vragen hierbij belangrijk. Hoe wil hij spelen en wat voor spelers heeft de club daarvoor nodig? De Duitsers laat weten dat een aantal zaken belangrijk zijn bij het halen van nieuwe spelers. “Passen ze goed bij de DNA van de club? Hebben ze snelheid, zijn ze fysiek, kunnen ze het tempo aan? Wat hebben we hier nodig is de vraag?”

Duidelijke beslissingen

Rangnick zegt verder dat de club goed moet nadenken over wie en wat ze moeten gaan halen. “Het vraagt om duidelijke beslissingen, welke spelers haal je, welke manager. Elke transferperiode moet je het beste zien te krijgen.”Daarbij heeft de Duitser wel een advies voor Ten Hag, mocht de Nederlander nieuwe spelers gaan halen bij United. “Het is moeilijk om een technische spelers te veranderen in een meer fysieke en agressieve speler. En we hebben momenteel al genoeg technische spelers binenn de selectie.”

Manchester United wint de uitwedstrijd bij Everton. Pak 1.75 keer je inzet terug!

Wordt Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United?

  • Ja
  • Nee
131+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie