Slechts puntje voor Utrecht na late goal Kramer

De recente trainerswissel (René Hake out, Rick Kruys in) heeft FC Utrecht… goed gedaan. Geen goed gedaan? Nog geen goed gedaan? The jury is still out: de Domstedelingen leken van RKC Waalwijk te gaan winnen in het Mandemakers Stadion, totdat Michiel Kramer er 1-1 van maakte.

Na een hele hoop wisselvallige resultaten vond de clubleiding van Utrecht het genoeg geweest: Hake werd weggestuurd en zijn (voormalige) assistent Kruys werd aangesteld als interim-hoofdtrainer. De Eredivisie-subtopper hoopte op het befaamde ‘shockeffect’ tegen RKC en dat kwam er bijna…

Al was de start van de uitploeg niet je van het: de Waalwijkers leken immers al heel erg vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Melle Meulensteen werd afgekeurd na een check van de videoarbiter: Kramer had buitenspel gestaan. Daarna was het echter Utrecht dat het heft in handen nam en daarvoor werden de gasten beloond met de 0-1: na iets meer dan een half uurtje spelen was het Quinten Timber die overtuigend scoorde.

Daarna waren er kansen op de 0-2 (Willem Janssen scoorde, maar ook zijn goal werd geannuleerd wegens buitenspel). In de tweede helft verzandde de partij en waren er niet veel mogelijkheden, maar er werd nog wel één keertje gescoord… in de blessuretijd. Kramer kopte knap raak en bezorgde RKC een puntje.

Scoreverloop: 0-1 (34′) Q. Timber, 1-1 (90′) M. Kramer

Op RKC/Utrecht inzetten doe je bij bet365!