Schmidt geeft mening over aanstelling Van Nistelrooy

Foto: Schmidt geeft mening over aanstelling Van Nistelrooy

Roger Schmidt gaat bij PSV opgevolgd worden door Ruud van Nistelrooy. Zelf lijkt de Duitser hard op weg naar SL Benfica, waar hij voor drie seizoenen kan tekenen. Al wil Schmidt daar nog niet al te veel over kwijt.

Hij richt zich eerst op de titelrace, bekerfinale én Europese campagne met PSV. “Dit is een tijd waarvan je als speler en in mijn geval als trainer moet genieten. Natuurlijk hebben we alle focus nodig, maar periodes als deze zijn heel bijzonder. Ik wil niet praten over de verdere toekomst, omdat er ongelooflijk veel op het spel staat”, wordt Schmidt geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Van Nistelrooy

Komende zomer neemt Van Nistelrooy het van hem over. “Ik denk dat het een heel slimme en goede beslissing is. Het is altijd goed als je mensen hebt die zich met de club kunnen identificeren en hier hebben gespeeld. Ruud doet het ook heel goed bij Jong PSV. Deze oplossing kan heel positief zijn voor de club. Ik heb natuurlijk ook contact met hem, al vormt vooral André Ooijer de connectie tussen beide teams.”

“Maar natuurlijk heb ik wat gesprekken gehad met Ruud”, vervolgt Schmidt, die Van Nistelrooy niet gelijk zal bestoken met tips. “Hij weet alles van de club, misschien wel meer dan ik. Als de deur open gaat, moet je een keuze maken. Ruud heeft deze beslissing genomen en ik weet zeker dat hij er klaar voor is. Er is ook veel ervaring binnen de club en de technische staf.”

Wint PSV zaterdag van FC Twente? Odd 1.72!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Van Nistelrooy gaat slagen bij PSV

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie