‘PSV-nachtmerrie komt deze zomer uit’

Foto: ‘PSV-nachtmerrie komt deze zomer uit’

PSV dreigt deze zomer veel offensieve kwaliteit in te leveren. Eran Zahavi heeft een aflopend contract, Mario Götze wil graag een nieuwe stap maken en een vertrek van Cody Gakpo is nabij, maar daar blijft het mogelijk niet bij. 

Voetbal International schreef deze week al dat Noni Madueke aan een transfer denkt. “PSV zal als Gakpo vertrekt Noni Madueke willen behouden. Maar ook voor het Engelse talent zijn grote clubs bereid veel geld te betalen en Madueke heeft eerder al aangekondigd PSV te willen verlaten als hij niet meer speeltijd krijgt”, zo luidde het zorgelijke signaal voor de Eindhovenaren.

Inmiddels dient zich al een eerste aanbieding aan voor Madueke. Premier League-club Leicester City heeft volgens The Telegraph dit seizoen intensief gekeken naar de aanvaller van PSV en is op basis daarvan enthousiast geraakt. Ondanks zijn blessureproblemen en zijn recente reserverol zouden The Foxes deze zomer bereidwillig zijn om miljoenen neer te leggen voor de jonge Engelsman.

Leicester City heeft financieel wel een stevige klap geïncasseerd. Het is daarom maar de vraag of de Engelse club in staat is om aan de eisen van PSV te voldoen, maar naar verluidt is er zeker de intentie om een serieuze poging te ondernemen voor Madueke. Voor de nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy zou het een forse tegenvaller zijn indien er naast Gakpo nóg een smaakmaker naar de Premier League verhuist.

PSV landskampioen? De odd is 5.00!

Gaat ook Madueke vertrekken?

  • Ja
  • Nee
227+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie